ÅRETS JULEGAVER


Dette må være den beste julegaven på leenge! Studio mikrofon som jeg kan putte i dataen. Har ønsket meg en sånn i evigheter og var på nippe til å kjøpe den til meg selv før jul. Men mamma og pappa har fulgt med på ønskelisten min, woho! Nå skal jeg blir youtube kjendis dere. Tangle teezer og godteri fra lillebror, kontanter fra mange i slekta + en del på konto. 

Nydelige ørdeobber fra storebror 

Toalettveske og nike treningshansker fra Toril og shaker fra Helene

Herlig morgenkåpe fra Helene! 

Jeg er kjempe fornøygd med gavene jeg fikk i år. Men mest fornøygd er jeg fordi jeg har klart å glede andre i familien. Det er det julen handler om er det ikke? kjærelighet og glede? 
I dag har jeg vært på jobb i seks timer, så nå er jeg greit sliten. Det var sykt mye å gjør på jobb i dag og fullt av kunder som skulle bytte det de hadde fått til jul. Så nå har jeg fått i meg en god porsjon middag og ligger i sengen med morgenkåpen på ♥

Forresten så skulle jeg bare en liiten tur ut natt til i går, og endte med å miste iphonen min i badegulvet hos en kompis. Tenkte det gikk fint siden jeg har mistet den i gulvet sånn 100 ganger før. Men neida. Den nektet å skru seg på, alt ble bare svart. Så nå lever jeg med sony ericsson arc som jeg holder på å klikke på fordi den går så treigt. I tilleg har den ikke frontkamera så får ikke tatt selfies :( :( haha, neida (joda), men da fant jeg fort ut hva jeg skulle bruke pengene mine på hvertfall..

Fikk du noe av det du ønsket deg til jul?
 

Ingen kommentarer

camilovesalmosteverything

27.12.2013 kl.23:42

Så kul

Skriv en ny kommentar

hits