BE YOUR OWN INSPIRATION

Jeg får ikke sagt mange nok ganger hvor takknemmlig jeg er for all den fine responsen jeg har fått den siste tiden både fra venner, ukjente og bekjente. Jeg har fått en hel haug med facebook meldinger fra folk jeg ikke snakker med, blitt overfalt på fest av folk jeg aldri har sett før, som skryter over hvor flink jeg er og at jeg er et stort forbilde for de. Alt har skjedd så brått, og jeg er like tom for ord hver gang noen sier noe fint til meg. Alt jeg har å si er tusen takk. Hadde aldri trodd at jeg, hun som var den feite stygge jenta, kunne bli til så stor inspirasjon for så mange! Blir utrolig glad og motivert når jeg får høre at jeg gleder og motiverer andre med noe jeg selv har jobbet hardt for å oppnå. For det var ingen som gledet eller motiverte meg på riktig måte til å begynne å  trene. Jeg fikk bare drittslenging om hvor feit jeg var. Så jeg måtte selv dra meg inn på et treningsenter og vise folk hva jeg var god for. Og de fleste vet vel hvor vanskelig det er å starte treningen fra grunnen av? Spesielt vanskelig var det siden selvtilliten min var så langt nede som den var.

 


Jeg har også fått en del kommentarer på at jeg ikke må trene mer. "Du har blitt så tynn, du burde ikke trene mer". Familien er et godt eksempel på dette. Da kjenner jeg at jeg blir rimelig forbanna. Det er jo selfølgelig et komplimang også. Men siden trening har blitt en livsstil for meg nå, blir jeg bare utrolig irritert og lei meg når mine nærmeste ber meg slutte med det jeg brenner mest for og det som gir meg glede i hverdagen. Det er jeg som bestemmer over min egen kropp, ingen andre. Jeg kommer til å fortsette med det som gleder meg uansett hva andre mener og syns.

Jeg håper på ingen måte at jeg skaper kroppspress hos noen, for det er ikke målet mitt. Jeg tvinger ikke folk til å trene og spise sunt bare fordi jeg elsker å gjøre det selv. Jeg gjør dette for meg selv. Har også opplevd at folk ikke tørr å innrømme til meg at de ikke spiser 100% sunt, eller finner på unnskyldninger til at de spiser usunt. Jeg vil ikke at folk skal tro jeg ser ned på de som for eksempel ikke er så glad i å trene eller spiser sunt, for det gjør jeg absolutt ikke! Spiser trossalt ikke sunt hele tiden selv.

Vær din egen inspirasjon og motivasjon. Ikke gi opp, stå på helt til du når målet ditt. Og ikke tenk at du konkurrerer mot å bli sterkere eller mer fit enn andre. Den eneste du konkurrerer mot er deg selv! :-)
 

2 kommentarer

juliaamyklebust

19.01.2014 kl.22:02

Fin blogg :)

Ida Stenersen

19.01.2014 kl.22:03

Åh, så herlig innlegg!

Skriv en ny kommentar

hits