KRYKKER, TJOHEI

Hei dere! 
Sorry for dårlig oppdatering de siste dagene. Har vært travelt opptatt med trening, venner og legebesøk. Jeg var hos sykepleier på mandag og skjærte bort noen vorter jeg har slitt med på tærene mine 4 år. (flaut og ekkelt, jeg vet, men jeg har ikke noe problem med å være open om det, siden det er såpass normalt, og siden jeg kommer til å få mange spørsmål om hvorfor jeg går på krykker).. Hun skjærte bort selve vorten med en slags kniv, noe som gjorde sykelig vondt. Tårene bare rant. Og etterpå fryste hun dem, noe som var enda verre igjen. Det var bokstavlig talt å ligge på pinebenken! Siden da har jeg ikke klart å gå på foten fordi det stikker, verker og svir i tærene regelmessig. Og ja, jeg går faktisk på krykker pga det. folk tror jo jeg har brukket foten liksom, noe som er litt flaut når det er langt i fra det som er tilfellet. Jaja, gleder meg bare til å få de bort så jeg kan begynne å trene skikkelig igjen! Var på trening i dag da, med krykkene under armen. Ble en liten mage og arm økt. Kjenner jeg allerede etter to dager klør i føttene etter å løpe på mølla. 


Jeg måtte gå fra spenst bort til jobben til pappa for at han kunne kjøre meg hjem, og når jeg var rett uten for butikken stoppet det en dame midt i veien og, tok ned vinduet og sa:
- unnskyld? skal du langt?
- nei sa jeg, jeg skal inn her.
- åjaaa, skulle du gått lenger kunne jeg ha kjørt deg! jeg vet hvordan det er å gå på krykker.. 
Så utrolig snilt av henne?! 

Én kommentar

05.02.2014 kl.17:00

Mykje du betalte for å fjerne vortene hos legen? :)

Amalie Djupvik

05.02.2014 kl.18:07

Anonym: det vet jeg ikke, mamma var med meg og hun tok seg av betalingen. Men det kostet nok sikkert en del siden det ikke bare var 1 hun måtte fjerne. Men en legetime generelt koster nesten 300 kr da.. så var nok ikke så billig

Skriv en ny kommentar

hits