KVELDS TRENING

Etter en herlig middag her på Lillehammer, kjente jeg virkelig trangen for å trene. Har ikke trent på en ukes tid fordi jeg er syk. Men nå klarte jeg ikke dy meg. Etter å ha spist både burger og godter på bilturen hit, følte jeg meg helt forferdelig. Flaks for meg så har onkel invistert et lite treningsrom her i huset. Så da tok jeg meg en halv time på mølla, og gjorde litt styrke øvelser. Litt trening er jo bedre enn ingenting! Nå har jeg nettopp dusjet og ligger i sengen sammen med helene og slapper av.

Jeg tenkte jeg skulle fortsette på boken min "bli best med mental trening"  før jeg legger meg til å sove. Fikk såvidt begynt på boken i går i starten av bilturen, men måtte fort gi meg fordi det ble mørkt. Men så langt er boken veldig bra. Jeg trodde aldri i helte mitt liv jeg kom til å lese en bok frivillig. Men siden den er om trening, leser jeg den med glede!Så må jeg bare vise dere kino lærretet til onkel. Mesunner han virkelig for denne her altså!

I morgen drar vi til hafjell for å stå på brett. Det har snødd helt sinnsykt mye i dag, så i morgen er det sikkert herlig pudder føre. Gleeeder meg!
 

Én kommentar

Hanna Tandberg

15.02.2014 kl.22:01

Så delilig med en kveldsøkt :)

simba12

15.02.2014 kl.22:48

Herlig! :)

Håper på en kommentar tilbake :D

Skriv en ny kommentar

hits