NY BLOGG

Stikker bare innom for å fortelle at jeg har startet en egen treningsblogg! Så jeg takker for meg på denne bloggen etter 5 år. Siden jeg ikke har en særlg spennende hverdag og ikke orker stresse med outfit bilder, har jeg laget en blogg med mer fokus på trening! Siden det er det dagene mine går i. Kunne bare ha fortsatt å skrevet på denne bloggen, men jeg føler for å starte helt på nytt siden det ligger mange minner i arkivet til denne bloggen.Bloggen kommer ikke til å bli brukt lenger, men jeg sletter den heller ikke. Følg meg videre på http://amaliestrening.blogg.no/ :-) 

FYLKESMESSE 2014

Hei dere!
I går ble det en veldig lang dag for meg og klassen. Dagen startet med å møte opp på skolen kl.08:10, så var det å bære alle tingen vi skulle ha med oss på fylkesmessa ut i bussen. Vi satt i bussen i over en time før vi kom fram til Sogndal hvor messa holdt sted. Så var det å rigge opp standen. Vi driver en mediebedrift med navnet RAW media UB der vi selger alt av medieprodukt som foto, film, grafisk produkt osv. Vi startet dagen bra med å vinne 1.plassen for beste marknadsføringstiltak og 2. plasen for beste HR- bedrift! Men etter det vant vi desverre ikke noe mer. Men er ganske fornøygd med plasseringene vi fikk.

Her er noen av oss i RAW media og maskotten vår RAWI
Er du med i en ungdomsbedrift?

UPDATE

God kveld alle sammen!
Jeg har ikke orket å blogge i det siste fordi jeg har hatt så sykt mye å gjøre og orker ikke styre med bloggen når jeg har så mye annet på planen. Nå ligger jeg i sengen langstrak med paradise hotel på Tv skjermen etter en lang dag. Klokken elleve i dag var jeg hos fysioterapaut og fikk litt akupunktur. Jeg har fått meg en god strekk i ryggen etter jeg trente markløft på lørdag, så var utrolig deilig og avslappende med litt nåler,he-he. På skolen stresset hele klassen med å forberede seg til fylkesmessen som er i morgen. Etter skolen gikk jeg bøssebærer for kreftforeningen i to timer, og etter det var det møte sammen med noen av jentene som jeg skal være cheerleaderene med på det årlige russearrangemanget her i byen. Jeg har som sagt planene fulle fremover, og kjenner jeg savner å ha tid til overs allerede. Er helt tappet for energi hver kveld når jeg kommer hjem. Trening blir det også lite av, desverre.

Skal prøve bli flinkere å oppdatere dere!
 

DU ER LIK MEG HVIS DU..

..er avhengig av å trene
..sliter med teoretiske fag
..elsker reality serier på tv (paradise, jersy shore, kardashians, osv)
..bruker mer penger enn du har
.. har slitt med dårlig selvtilitt så lenge du kan huske
.. bruker musikk og trening som terapi
..har mer treningsklær enn vanlige klær
..oppdaterer instagram alt for ofte
..blir veldig fort betatt av gutter og liker dem evig lenge når du først blir forelsket.
..irriterer deg alt for lett over alt mulig slags småting
..vil gjør ting men utfører de aldri
..synes bergens dialekten er sykt sexy
..synes alt er morsommere på bokmål og engelsk
..har sjokolade som den største svakheten
..roter helt ekstremt og har nesten aldri system i tingene dine 
kjenner du deg igjen i noen av punktene?

INSPIRASJONINNKJØP FRA LILLEHAMMER


Jakke fra Gina tricot // cardigan fra Veromoda

joggebukse fra Veromoda. HELT klart min nye favoritt! 

Og enda en ny favoritt er denne fantastisk deilige og fine strech buksen fra Veromoda.

Genser fra Urban

Hadde det veldig fint på Lillehammer sammen med Helene, bortsett fra at både jeg, helene og onkel var veldig syke.Og selfølgelig er jeg mye bedre nå som jeg er hjemme, og ikke har sjangsen til å stå på snowboard. typisk. Jaja.. kanskje det blir en ny tur til lillehammer i påskeferien om ikke snøen regner bort der også. I morgen satser jeg på å komme meg tilbake til litt treningsrutiner. Men må nok fortsatt ta det litt rolig siden jeg ikke er helt bra enda.Godnatt!

Hva synes du om innkjøpene? 

SISTE DAG PÅ LILLEHAMMER

God kveld alle sammen!
Nå sitter helene å gomler i seg chips mens jeg sitter vedsiden av og drikker grønn te. Deilig å kunne slappe litt av etter en lang dag med shopping. Ble ingen tur i hafjell i dag siden vi begge er syke og slitne. Vi tok heller turen til gågata og strand torget for å svi av litt penger. Innkjøpene har jeg allerede pakket ned siden vi drar i morgen, men jeg skal lage et eget innlegg når jeg kommer hjem. 
Vi gikk også en liten tur med søskenbarnet mitt sin nydelige toller, Nala. Dette er verdens fineste hunderase i mine øyner!

Er hun ikke nydelig?!♥

KVELDS TRENING

Etter en herlig middag her på Lillehammer, kjente jeg virkelig trangen for å trene. Har ikke trent på en ukes tid fordi jeg er syk. Men nå klarte jeg ikke dy meg. Etter å ha spist både burger og godter på bilturen hit, følte jeg meg helt forferdelig. Flaks for meg så har onkel invistert et lite treningsrom her i huset. Så da tok jeg meg en halv time på mølla, og gjorde litt styrke øvelser. Litt trening er jo bedre enn ingenting! Nå har jeg nettopp dusjet og ligger i sengen sammen med helene og slapper av.

Jeg tenkte jeg skulle fortsette på boken min "bli best med mental trening"  før jeg legger meg til å sove. Fikk såvidt begynt på boken i går i starten av bilturen, men måtte fort gi meg fordi det ble mørkt. Men så langt er boken veldig bra. Jeg trodde aldri i helte mitt liv jeg kom til å lese en bok frivillig. Men siden den er om trening, leser jeg den med glede!Så må jeg bare vise dere kino lærretet til onkel. Mesunner han virkelig for denne her altså!

I morgen drar vi til hafjell for å stå på brett. Det har snødd helt sinnsykt mye i dag, så i morgen er det sikkert herlig pudder føre. Gleeeder meg!
 

SNOWBOARD CHICKS

Hei!
Nå er vi vel ankommet Lillehammer. Bil turen i går var så sinnsykt seig. Å sitte over 6 timer i et trangt baksete er ikke så veldig behagelig. Jeg og Helene har funnet oss godt til rette på rommet våres. Vi drar ikke til Hafjell i dag fordi det er så og si snøstorm ute, og jeg har blitt skikkelig forkjølet. Så dagen i dag kommer vi til å bruke på treningsrommet og kanskje vi tar en shopping tur. Men i morgen satser vi på å komme oss opp i bakken og få kjørt oss litt. Siden vi ikke er i bakken i dag, dro vi på oss snowboardklærne og hadde en liten shoot ute.


Her er noen av bildene vi tok. Er så sinnsykt fint lys ute på dagtid når det er snø på bakken!
Hva synes du om bildene? 

1 ÅRS GRATIS TRENING OG ANTIBIOTIKA KUR

God morgen♥ Nå er jeg bare så sinnsykt glad! jeg meldte meg på en av treningssenterene her i byen sin konkurranse i starten av februar, og gjett hvem som vant?! Jeg. Jeg vant 1 års gratis trening på Sunnfjord gym! konkurransen gikk ut på å tippe hva slags kondisjonsmaskin det var et lite utsnitt av på et bilde de la ut på facebook siden sin, og jeg hadde riktig. Sunnfjord gym ligger nærmere der jeg bor, jeg kan trene når jeg vil mellom kl 05-24 og det er mye mindre folk å ta hensyn til. Så i dag skal ned til sentrum etter skolen for å hente kodebrikke, slik at jeg kommer meg inn på gymmen.  

Ellers så var jeg hos legen i går og fikk antibiotika mot en bakterie som kan være årsaken til bihulebetennelsen min. Hvis ikke dette funker må jeg trå til med bilde av bihulene mine for å se hva som faktisk feiler meg. Siden det er ingen medisiner som har funket tidligere, prøver vi alt av medisiner. Håper jeg ikke er så dårlig i morgen, for da er det avreise til Lillehammer. 
 

VINTERFERIE COUNTDOWN

Hei dere!
Har ikke vært i noe særlig blogghumør i det siste, men i dag er jeg i skikkelig godt humør! Har vært  effektiv på dagens korte skoledag, jeg har hatt en god rumpe økt sammen med Marta, ooog jeg har kommet jeg UT for å ta bilder til bloggen. Det var helt sykt fint vær når jeg gikk hjem fra spenst tidligere i dag, så tenkte jeg skulle ut å ta noen bilder til bloggen. Men med en gang jeg kom ut av dusjen hadde solen allerede gått ned. Men ble noen bilder uansett da.

Nå driver jeg med en aldri så liten countdown til ferdag. Da er det vinterferie (woohoo) og jeg drar til Lillehammer for å stå på snowboard i Hafjell. Guuud, som jeg gleder meg! Har ikke stått på brett på 2 år siden jeg brakk handleddet, og fordi det ikke er snø her i byen. Så siden snøen ikke vil komme til oss, må vi komme til den. Helene blir mest sannsynlig med meg på denne turen, og vi har tenkt å filme mye med gopro kamera. Så når jeg kommer hjem, kan det hende det kommer en liten video fra turen! 
 Har du planer for vinterferien?

SHE'S NOT MY BESTFRIEND, SHE'S MY SISTER

Heihei!
Dagen i dag har jeg tilbrakt i sofaen hos Helene sammen med hun og Kim. Vi slappet egentlig bare av, spiste mat, og så på så og si alle snapchat videoene til meg og Helene i løpet av det siste halvåret. Folk som ikke kjenner oss må tro vi har en sykdom eller noe, det er hvertfall det jeg hadde trodd, haha, vi finner jo på så mye sykt sammen. Helene fikk meg også til å begynne se på vampire dairies, så nå har jeg to serier jeg må følge med på. Avslutter med noen av de hundretusen bildene jeg har av meg og snuppa:
Eller skal jeg i banken i morgen igjen! ååh som jeg gleder meg. Elsker å avslutte skoleuka på en torsdag og tilbringe de siste timene før helg i banken.

 

TRENINGSBØKER

Jeg var på butikken med mamma i går, for å handle mat. Men når jeg er med å handler vet vi alle at det ikke bare blir mat som kommer opp i handlevognen. Jeg fant altså boken til Erik larssen, bli best med mental trening. Jeg har hørt så mye bra om denne boken, og i det siste har jeg fått skikkelig dilla på å lese om trening, så denne passet mitt i blinken! I tilleg til den kjøpte jeg meg også en fettforbrenningsbok for ca to uker siden. Den har jeg allerede komt langt i og det er så sinnsykt lærrerikt! Blir skikkelig gira og ekstra motivert på treningsfronten når jeg får så mye nyttig kunnskap. Tok også med meg en utgave av Iform. Nå skal jeg bli lesehest.Flere som leser om trening?

KRYKKER, TJOHEI

Hei dere! 
Sorry for dårlig oppdatering de siste dagene. Har vært travelt opptatt med trening, venner og legebesøk. Jeg var hos sykepleier på mandag og skjærte bort noen vorter jeg har slitt med på tærene mine 4 år. (flaut og ekkelt, jeg vet, men jeg har ikke noe problem med å være open om det, siden det er såpass normalt, og siden jeg kommer til å få mange spørsmål om hvorfor jeg går på krykker).. Hun skjærte bort selve vorten med en slags kniv, noe som gjorde sykelig vondt. Tårene bare rant. Og etterpå fryste hun dem, noe som var enda verre igjen. Det var bokstavlig talt å ligge på pinebenken! Siden da har jeg ikke klart å gå på foten fordi det stikker, verker og svir i tærene regelmessig. Og ja, jeg går faktisk på krykker pga det. folk tror jo jeg har brukket foten liksom, noe som er litt flaut når det er langt i fra det som er tilfellet. Jaja, gleder meg bare til å få de bort så jeg kan begynne å trene skikkelig igjen! Var på trening i dag da, med krykkene under armen. Ble en liten mage og arm økt. Kjenner jeg allerede etter to dager klør i føttene etter å løpe på mølla. 


Jeg måtte gå fra spenst bort til jobben til pappa for at han kunne kjøre meg hjem, og når jeg var rett uten for butikken stoppet det en dame midt i veien og, tok ned vinduet og sa:
- unnskyld? skal du langt?
- nei sa jeg, jeg skal inn her.
- åjaaa, skulle du gått lenger kunne jeg ha kjørt deg! jeg vet hvordan det er å gå på krykker.. 
Så utrolig snilt av henne?! 

VIVIL CREME LIFE

God fredagskveld!
Sitter her å sitter på norske talenter og prøver å gjøre litt lekse samtidig, noe som ble vanskeligere enn jeg trodde. Blir så utrolig fasinert av alt det rare som dukker opp på skjermen på norske talenter! Uansett så ble jeg skikkelig godtesyk isted, så da fant jeg frem noen fantastisk gode sukkerfrie drops jeg har spart siden i fjor.  Desse kjøpte jeg på Life i Åsane, og de smaker så utrolig godt! Et veldig godt alternativ fremfor sjokolade og annet mer sukkerholdig snacks :-)TRENINGSMUSIKK

Turn down for what - Dj snake & lil jon

 We go down - krewella

 Can't get enough - Becky J, pitbull

 Bellie jean - breathe carolina

 Draft punk - Pentatonix
 

 Work bitch - Britney spears

 Play it again - Becky J

Sexy lady - Jessie J

This is what rock N roll lookse like - porcelian black, lil wayne

Bang that drum -  Nabiha

Mr. feelgood - radio edit - J-son

Har egentlig veldig lite treningsmusikk og jeg kjenner jeg begynner bli rimelig lei desse sangene siden de går på repeat hver eneste dag. Så viss du har en spilleliste eller noen sanger du liker å trene til, tar jeg i mot sangtips med opne armer!


CHICKEN SALAD
Er så sinnsykt stiv etter gårsdagens rumpe og bein økt! Beautiful pain :-) Nå sitter jeg forran tvn og slapper av med en skål kyllingsalat og et glass juice. Hadde tidenes dårligeste treningsøkt etter skolen idag. Jeg har hatt så vondt i ryggen de siste ukene at jeg sliter med å gjøre øvelser jeg gjorde mye før, så jeg tror jeg blir nødt til å komme meg til en fysioterapaut. Ellers skal jeg på jobb i morgen, og tar nok turen på spenst etterpå. 

 

NY UKE, NYE GAINS

God morgen alle sammen! :-)
Nå sitter jeg på skolen og tar sisste finishen på radioreportasjen min. Sitter bare å tripper etter å komme meg på trening. Har ikke trent siden Torsdag siden jeg har hatt litt problemer med ryggen. Så denne helgen har nok vært den lengste treningspausen på lenge, men nå er jeg tilbake for fullt. Kjøpte meg en bok om fettforbrenning her om dagen som jeg har tenkt å vise dere senere. Jeg elsker den allerede og det står utrolig mye nyttig i den, motivasjon til tusen! 

Skal forresten jobbe en del denne uka, så vet ikke helt hvor mye blogging det blir. Men skal prøve å oppdatere regelmessig :-)

GIRLS NIGHT - BILDER
Hadde en koselig kveld i går sammen med en herlig jentegjeng! Det var mye god mat, latter, sladder og med noe godt i glasset ble stemingen på topp! Nå sitter jeg og prøver å få til Audition slik at jeg kan bli ferdig å redigere radioreportasjen min som skal inn i morgen. Jeg skjønner ikke mye, men satser på å komme i mål. 

Hva synes du om bildene? 

BURSDAG OUTFITNå må jeg få i meg litt mat før jeg drar i bursdag til Toril, Hanna og Lena. Satser på en kjempe koselig kveld med en gjeng gode jenter! Kjolene og ørdeobbene er fra BIKBOK. Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

hva synes du om outfiten?

SMILE, IT'S FRIDAY

Endelig heeeeelg! Nå ligger jeg langstrakt ut i sengen i joggebukse og hettegenser etter en koselig dag i banken. Elsker at vi får være der i skoletiden på fredager! Var forresten inne på legesenteret i dag og sjekket bihulene mine som jeg har vært plaget med i over et halvt år. Har nå bihulebetennelse for 3. gang siden i sommer. Det er så sykt slitsomt å ha konstant trykk i hodet. Så i dag fikk jeg bekreftet at jeg har så og si kronisk bihulebetennelse. Jeg fikk en spesiell nesespray som jeg skal bruke hver dag ut vintersesongen og se om den kan hjelpe til med å opne opp i bihulene. Slapp heldigvis antibiotika! 

Helgens planer er at jeg skal se film med en liten gjeng i kveld, og så skal jeg i bursdag til Toril, Hanna og Lena i morgen kveld. Men før jeg gjør noe som helst annet, burde jeg shine hele rommet mitt, det ser faktisk ikke ut.. Slenger med noen iphone bilder fra uka som gikk. Ha en fin dag videre da dere!Har du planer for helgen? :-)

PUSH IT UP
Etter skolen i dag dro jeg på spenst og hadde en god treningsøkt sammen med Helene, Kristina, Marta og Martine. Jeg fokuserte en del på armhevinger i dag, fordi vi skal ha en styrketest på skolen der det gjelder å ta flest mulig armhevinger. Og jeg har så lyst å gjøre det bra, så nå skal jeg jobbe med armhevinger fremover. Jeg tok 10 armhevinger med 15 kg på ryggen pluss 15 uten vekt. Neste mål er å klare 10 med 20 kg! Elsker å sette meg mål, spesielt når jeg får vise hva jeg kan i skole sammenheng. Resten av kvelden skal jeg bruke på å lese trenings artikkler på treningsforum. Prøver å få inn litt treningsteori også. Blir vel også pent nødt til å gjør litt oppgave i samf. fag for å redde karaktern min der.. Ha en fin kveld videre!

Flere som har trent i dag?

BE YOUR OWN INSPIRATION

Jeg får ikke sagt mange nok ganger hvor takknemmlig jeg er for all den fine responsen jeg har fått den siste tiden både fra venner, ukjente og bekjente. Jeg har fått en hel haug med facebook meldinger fra folk jeg ikke snakker med, blitt overfalt på fest av folk jeg aldri har sett før, som skryter over hvor flink jeg er og at jeg er et stort forbilde for de. Alt har skjedd så brått, og jeg er like tom for ord hver gang noen sier noe fint til meg. Alt jeg har å si er tusen takk. Hadde aldri trodd at jeg, hun som var den feite stygge jenta, kunne bli til så stor inspirasjon for så mange! Blir utrolig glad og motivert når jeg får høre at jeg gleder og motiverer andre med noe jeg selv har jobbet hardt for å oppnå. For det var ingen som gledet eller motiverte meg på riktig måte til å begynne å  trene. Jeg fikk bare drittslenging om hvor feit jeg var. Så jeg måtte selv dra meg inn på et treningsenter og vise folk hva jeg var god for. Og de fleste vet vel hvor vanskelig det er å starte treningen fra grunnen av? Spesielt vanskelig var det siden selvtilliten min var så langt nede som den var.

 


Jeg har også fått en del kommentarer på at jeg ikke må trene mer. "Du har blitt så tynn, du burde ikke trene mer". Familien er et godt eksempel på dette. Da kjenner jeg at jeg blir rimelig forbanna. Det er jo selfølgelig et komplimang også. Men siden trening har blitt en livsstil for meg nå, blir jeg bare utrolig irritert og lei meg når mine nærmeste ber meg slutte med det jeg brenner mest for og det som gir meg glede i hverdagen. Det er jeg som bestemmer over min egen kropp, ingen andre. Jeg kommer til å fortsette med det som gleder meg uansett hva andre mener og syns.

Jeg håper på ingen måte at jeg skaper kroppspress hos noen, for det er ikke målet mitt. Jeg tvinger ikke folk til å trene og spise sunt bare fordi jeg elsker å gjøre det selv. Jeg gjør dette for meg selv. Har også opplevd at folk ikke tørr å innrømme til meg at de ikke spiser 100% sunt, eller finner på unnskyldninger til at de spiser usunt. Jeg vil ikke at folk skal tro jeg ser ned på de som for eksempel ikke er så glad i å trene eller spiser sunt, for det gjør jeg absolutt ikke! Spiser trossalt ikke sunt hele tiden selv.

Vær din egen inspirasjon og motivasjon. Ikke gi opp, stå på helt til du når målet ditt. Og ikke tenk at du konkurrerer mot å bli sterkere eller mer fit enn andre. Den eneste du konkurrerer mot er deg selv! :-)
 

LATEST ON INSTAGRAM

God kveld alle sammen! Nå sitter jeg godt plassert i sofaen til helene med chilli nøtter og pepsi max i fanget og disney film på tvn. Vi dro en spontan tur ut i går kveld, så nå er jeg skikkelig trøtt og sliten. Glemte laderen til datan så derfor blogger jeg via mobilen. I morgen er det duket for enda en ny uke med skole, jobb og trening. I morgen er det også lønningsdag, så da kan jeg endelig begynne å leve igjen! hihi. Slenger bare inn noen bilder fra instagrammen min den siste tiden. Følg meg gjerne for oppdatering på hverdagen og treningen min:-) @amaliedjupvik

HELG

God kveld!
Da var ukas 4. treningsøkt overstått og jeg har nettopp slukt i meg en herlig kvelds, grove bagetter, mmm. Nå sitter jeg i sengen og er klar for å starte på sesong 4 av Pretty little liars. Her skal jeg sitte å slappe av resten av kvelden, før jeg skal på jobb i morgen kl. 12.  Ha en fin kveld videre folkens♥


Ser du på PLL?
 

NULL POWER

Hei hei!
I dag hadde vi "fri" fra skolen fordi vi fikk i oppgave å lage en radioreportasje til et skoleprosjekt.  Min reportasje handlet om nyttårsforsett, om folk når målene, og hva som motivere dem osv. Ble bare 4 intervju objekt, siden ingen plutselig ikke hadde et eneste nyttårsforsett når de så opptakeren min, haha. Men satser på at sluttresultatet blir bra. Uansett så var jeg faktisk oppe kl 07:30 i dag (på en FRI dag!!), for å trene sammen med Simon. Han tvingte meg til å være med så tidlig siden han skulle på jobb senere, og han ville så gjerne prøve å trene på spenst. Så vi tok oss en 2 timers økt. Fra min side ble den økten sinnsykt slapp. De tingene jeg vanligvis klarer lett, klarte jeg nesten ikke. Aldri mer trening om morgenen fra min side altså! Har null power rett etter jeg har komt ut av sengen.
Når på døgnet liker du best å trene?
 

TRENINGSDAGBOK OG PLANLEGGER

Hei dere!
I går dro jeg en tur innom clas ohlson og fant denne søte notatboken. Den kostet meg usle 29 kr og fungerer veldig fint til å skrive ned ting jeg må huske, innleveringer, og treningsøkter. Jeg kommer til å bruke den som en treningsdagbok, huskeliste og inspirasjonsbok. Har allerede kommet godt i gang med å skrive ned treningsøkter jeg har hatt de siste dagene og limt inn inspirasjonsbilder. Dette er et veldig bra tips til dere som sliter med motivasjon. Skriv ned det du trener over lengere tid, og se hvordan du forbedrer deg! 
 


Tror forresten jeg har verdens styggeste håndskriftI skrivende øyeblikk holder jeg på å lage meg et treningsprogram. Har aldri fugt noen form for program, så dette blir gøy å teste ut!

Har du treningsdagbok? 

SHAPE UP OG HJEMMETRENING
God kveld alle sammen!
I dag måtte jeg på jobb i all hast fordi hun som egentlig skulle jobbe er syk, så fikk sanket inn noen korner i kveld også. Nå har jeg akuratt hatt en liten hjemmetreningsøkt på gulvet med det nye utstyret jeg kjøpte forje uke. Og nå sitter jeg her med shape up og epler med kanel, NAM♥ Mamma kom å hentet meg på jobb, og siden hun allerede var inne på spar, løp jeg inn og tok med meg det nyeste shape up bladet! Min kjærlighet for shape up er stor. Veeldig god inspirasjonsskilde spør du meg!

Leser du shape up?

FORBILDE

Alle har et forbilde innen det de interesserer seg for, og jeg som har stor interesse for trening ser på Suzanne svanevik som et forbilde. Jenta er et år eldre enn meg og er helt sykt kroppsfiksert! Synes det er så utrolig hva hun har oppnådd. Å se at en 18 år gammel jente er så sterk, får meg til å tenke at også jeg kan klare det om jeg vil. Sitter stadig å ser på videoene hennes på youtube og blir like imponert hver gang. Definitivt mitt Girl crush!

//bildene er lånt fra bloggen hennes
 
Hvem er ditt forbilde?

WHATS IN MY PURSE


Parfyme, hårbørste, tørrshampoo og sminke 

Lommebok, mobil og øreplugger

Briller, snus(desverre) og verdens beste lepsyl, carmex

Desse tingene her har jeg med meg hvor enn jeg går.Bruker alle tingene hver eneste dag så jeg har alltid dette med meg i vesken når jeg går ut døra hjemme. (+ mobillader da selfølgelig)

Har du noe du alltid må ha med deg i vesken?

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits