JOGGETUR

Det er altså iskaldt ute (-5 grader) men alikevel fikk jeg sinnsykt lyst til å jogge! Skal pakke meg godt inn, så da satser vi på at jeg ikke fryser ræva av meg. ønske meg god tur?

lenge siden sist du jogget?

FOTO: WHERE DO YOU WANT TO GO ?


//foto:meg//kamera:NikonD80//

Hva synes du om bildet?

HELGA I BILDER

Da var jeg endelig hjemme igjen etter tidenes verste biltur, men tidenes beste helg! Helgen gikk utrolig bra. Vi vant alle settene og alle kampene begge dagene! Så nå skal vi til NM! Til og med guttene vant alt, så det ble dobbel seier fra Førde. På dagstid spillt vi kamper i hallen og hadde det utrolig gøy på banen, og på kvelden var vi ute å spiste og koste oss med party alias og andre ting på hotelrommene. Kjempe koselig!
Her er hele førdegjengen!

U16 jentelaget vårt Haha, sykeste guttene

prøvde en ny flette-vri

Hanna, Marie, Amalie og Toril

Nå er jeg bare sinnsykt trøtt. Hater at det er mandag allerde i morgen igjen... Godnatt!

hva har du gjort i helga?
Hva synes du om bildene?

 

PAKKET OG KLAR

Solen titter frem bak fjellene og bakken er bar. Er våren på vei?♥ Uansett så er jeg nå pakket og klar til å slepe tingene mine ned på Bussstasjonen og sitte på rumpa i ca 5 timer. Gleder meg veldig til vi kommer frem i kveld! Da blir det kos på hotellrommet. Og så skal vi ikke spille før kl. 13 i morgen! herlig. 


Bildene er fra da vi vant RM for noen uker siden. Vet jeg har lagt de ut før, men har ikke noen andre bilder på pappa sin data!

Ønske oss god tur?


ÅLESUND NEXT

Da ha jeg nesten pakket ferdig, dusjet og tatt ei runde til med selvbruning. Nå er ganske så klar til å dra til Ålesund i morgen etter skolen.Gleder meg veldig! Tror hele laget har store planer om å vinne alt så vi kommer til NM. Så alle er innstilt på kamp. Om du bor i ålesund eller i område, kom gjerne å se på! ikke at jeg vet hvilken hall vi skal spille i..
Vi skal sove på hotel da, og jeg kom på rom sammen med Karoline og Marie. Jeg har jo ikke data så det blir nok ikke blogging, med mindre jeg prøver meg på mobilblogging.


Laget♥     Ikke alle på bildet skal være med, siden det er U16 SM.


Ønske oss lykke til?

DATASKJERM = KNUST

God kveld!
Sorry for at jeg ikke har blogget før, men nå skal dere høre det .. : I dag tidlig stod jeg på rommet for  å finne noe jeg skulle ha på meg. Og så rygger jeg for å se hele meg i speilet. Og DER trakket jeg på kanten på datan min. Jeg trodde det gikk bra. Men da jeg kom hjem etter skolen og hadde tenkt å blogge, var øverste delen av skjermen grå og lilla! Jeg har altså knust dataskjermen min!! :''((( Ser bare nederste halvdel av skjermen!  Dette er min andre data jeg klarer å knuse ved å tråkke/legge meg på den! Jeg kommer ikke til å få ny data på e gooooood stund. Så jeg vet ikke når det blir vanlig blogging igjen.. Men når jeg får ny data, skal jeg vertfall aldri legge den på gulvet!
 
føler meg litt (veldig) sånn akuratt nå..

Har du ødelagt datan din på lignende måte? 

SWEET 16 - BILDER

Da har jeg nettopp fått dratt på meg pysjen etter å ha vert i en kjempe koselig bursdag! Jeg lo og spiste så mye at jeg trodde kjolen skulle sprekke. Vi hadde en sånn lek som het "jeg har aldri.." , så om vi hadde gjort noe av det den personen sa måtte vi spise alt fra ei skei med ketchup, sennep, salt, dressing osv. Jeg feiga ut etter ei skei med Ketchup da... heheheeeee.
 


maria og meg 

Hahaha, vakkre Vemund

Sara la seg litt nedpå..

kveldens feteste bilde av Sandra og Karoline!

Oreaokakee <3

Karoline og meg ♥♥

søøteste Taline og Vibeke!

hva synes du om bildene?

Jeg vil forresten bare takke alle dere som skrev støttende kommentarer på innlegget mitt lenger nede på bloggen! Det varmer veldig.  Dere er best!♥

BURSDAGS OUTFIT
Kjole - BIKBOK // blazer - HM // 
Nå drar jeg i bursdag til søteste Toril ! Årets første sweet 16 party. Det koselig! 

Hva synes du om antrekket?


YOU ARE BEAUTIFUL IN YOUR WAY

Spør folk om du synes du selv er pen, og man svarer nei, ser de på deg som om du har sykt dårlig selvtillit eller hater deg selv. Svarer du at du synes du selv er pen, ser folk på deg som selvgod og bitch. Hvorfor er det sånn? hvorfor kan ikke folk bare vere missfornøygd eller fornøygd med seg selv uten at alle sammen skal dømme deg?

Mange tørr ikke si at de er fornøygde med seg selv, nettopp pga dømmingen folk driver med. Legger man ut noen bilder offentlig av deg selv, mens du sier du ikke liker hvordan du ser ut til andre, er det kanskje fordi folk prøver å bygge opp sin egen selvtillit? Folk prøver kanskje og være mest mulig konferbatel med slik de ser ut, men trenger litt tid til å bearbeide det. Eller kanskje folk bare later som de liker seg selv sånn at ingen skal tro de har dårlig selvtillit. Mens andre synes de ser ganske bra ut. Men det er greit! det er greit at man synes man selv er pen. Dømmer folk deg på grunn av det, er det bare fordi de er misunnlige!

For mange er det faktisk ganske "ekkelt" å legge ut bilder av seg selv, selvom man har lyst å legge det ut, er  de redde for andres meninger. Selv har jeg erfart det. Men jeg har bestemt meg for at jeg skal slutte å bry meg om alt det negative folk synes om meg, og heller legge ut 155 bilder daglig av meg selv på facebook/blogg bare for å plage haterene. 


Im beautiful in my way, cause God make no mistakes!

så alle sammen :
Ikke la folk rakke ned på deg med drittslengingen om utseende ditt! DU er vakker, akuratt som du er, uansett hva andre folk sier!

OG TIL DERE SOM KOMMENTERER DRITT PÅ MIN OG ALLE ANDRE SINE BLOGGER : 
SKAFF DERE ET FORBANNA LIV! DERE ER BARE SINNSYKT P-A-T-E-T-I-S-K-E!

Hva mener du om saken?

CUPCAKES

Hei dere!
Nå er det så vidt jeg klarer å stå oppreist. Har nettopp proppet i meg to stoore og mektige cupcakes. Anita var med meg å lagde de, og så kom Helene på døren for å tigge.Neida. Joda.
 

Liker du cupcakes?
Hva synes du om bildene? 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits