VIVIL CREME LIFE

God fredagskveld!
Sitter her å sitter på norske talenter og prøver å gjøre litt lekse samtidig, noe som ble vanskeligere enn jeg trodde. Blir så utrolig fasinert av alt det rare som dukker opp på skjermen på norske talenter! Uansett så ble jeg skikkelig godtesyk isted, så da fant jeg frem noen fantastisk gode sukkerfrie drops jeg har spart siden i fjor.  Desse kjøpte jeg på Life i Åsane, og de smaker så utrolig godt! Et veldig godt alternativ fremfor sjokolade og annet mer sukkerholdig snacks :-)TRENINGSMUSIKK

Turn down for what - Dj snake & lil jon

 We go down - krewella

 Can't get enough - Becky J, pitbull

 Bellie jean - breathe carolina

 Draft punk - Pentatonix
 

 Work bitch - Britney spears

 Play it again - Becky J

Sexy lady - Jessie J

This is what rock N roll lookse like - porcelian black, lil wayne

Bang that drum -  Nabiha

Mr. feelgood - radio edit - J-son

Har egentlig veldig lite treningsmusikk og jeg kjenner jeg begynner bli rimelig lei desse sangene siden de går på repeat hver eneste dag. Så viss du har en spilleliste eller noen sanger du liker å trene til, tar jeg i mot sangtips med opne armer!


CHICKEN SALAD
Er så sinnsykt stiv etter gårsdagens rumpe og bein økt! Beautiful pain :-) Nå sitter jeg forran tvn og slapper av med en skål kyllingsalat og et glass juice. Hadde tidenes dårligeste treningsøkt etter skolen idag. Jeg har hatt så vondt i ryggen de siste ukene at jeg sliter med å gjøre øvelser jeg gjorde mye før, så jeg tror jeg blir nødt til å komme meg til en fysioterapaut. Ellers skal jeg på jobb i morgen, og tar nok turen på spenst etterpå. 

 

NY UKE, NYE GAINS

God morgen alle sammen! :-)
Nå sitter jeg på skolen og tar sisste finishen på radioreportasjen min. Sitter bare å tripper etter å komme meg på trening. Har ikke trent siden Torsdag siden jeg har hatt litt problemer med ryggen. Så denne helgen har nok vært den lengste treningspausen på lenge, men nå er jeg tilbake for fullt. Kjøpte meg en bok om fettforbrenning her om dagen som jeg har tenkt å vise dere senere. Jeg elsker den allerede og det står utrolig mye nyttig i den, motivasjon til tusen! 

Skal forresten jobbe en del denne uka, så vet ikke helt hvor mye blogging det blir. Men skal prøve å oppdatere regelmessig :-)

GIRLS NIGHT - BILDER
Hadde en koselig kveld i går sammen med en herlig jentegjeng! Det var mye god mat, latter, sladder og med noe godt i glasset ble stemingen på topp! Nå sitter jeg og prøver å få til Audition slik at jeg kan bli ferdig å redigere radioreportasjen min som skal inn i morgen. Jeg skjønner ikke mye, men satser på å komme i mål. 

Hva synes du om bildene? 

BURSDAG OUTFITNå må jeg få i meg litt mat før jeg drar i bursdag til Toril, Hanna og Lena. Satser på en kjempe koselig kveld med en gjeng gode jenter! Kjolene og ørdeobbene er fra BIKBOK. Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

hva synes du om outfiten?

SMILE, IT'S FRIDAY

Endelig heeeeelg! Nå ligger jeg langstrakt ut i sengen i joggebukse og hettegenser etter en koselig dag i banken. Elsker at vi får være der i skoletiden på fredager! Var forresten inne på legesenteret i dag og sjekket bihulene mine som jeg har vært plaget med i over et halvt år. Har nå bihulebetennelse for 3. gang siden i sommer. Det er så sykt slitsomt å ha konstant trykk i hodet. Så i dag fikk jeg bekreftet at jeg har så og si kronisk bihulebetennelse. Jeg fikk en spesiell nesespray som jeg skal bruke hver dag ut vintersesongen og se om den kan hjelpe til med å opne opp i bihulene. Slapp heldigvis antibiotika! 

Helgens planer er at jeg skal se film med en liten gjeng i kveld, og så skal jeg i bursdag til Toril, Hanna og Lena i morgen kveld. Men før jeg gjør noe som helst annet, burde jeg shine hele rommet mitt, det ser faktisk ikke ut.. Slenger med noen iphone bilder fra uka som gikk. Ha en fin dag videre da dere!Har du planer for helgen? :-)

PUSH IT UP
Etter skolen i dag dro jeg på spenst og hadde en god treningsøkt sammen med Helene, Kristina, Marta og Martine. Jeg fokuserte en del på armhevinger i dag, fordi vi skal ha en styrketest på skolen der det gjelder å ta flest mulig armhevinger. Og jeg har så lyst å gjøre det bra, så nå skal jeg jobbe med armhevinger fremover. Jeg tok 10 armhevinger med 15 kg på ryggen pluss 15 uten vekt. Neste mål er å klare 10 med 20 kg! Elsker å sette meg mål, spesielt når jeg får vise hva jeg kan i skole sammenheng. Resten av kvelden skal jeg bruke på å lese trenings artikkler på treningsforum. Prøver å få inn litt treningsteori også. Blir vel også pent nødt til å gjør litt oppgave i samf. fag for å redde karaktern min der.. Ha en fin kveld videre!

Flere som har trent i dag?

BE YOUR OWN INSPIRATION

Jeg får ikke sagt mange nok ganger hvor takknemmlig jeg er for all den fine responsen jeg har fått den siste tiden både fra venner, ukjente og bekjente. Jeg har fått en hel haug med facebook meldinger fra folk jeg ikke snakker med, blitt overfalt på fest av folk jeg aldri har sett før, som skryter over hvor flink jeg er og at jeg er et stort forbilde for de. Alt har skjedd så brått, og jeg er like tom for ord hver gang noen sier noe fint til meg. Alt jeg har å si er tusen takk. Hadde aldri trodd at jeg, hun som var den feite stygge jenta, kunne bli til så stor inspirasjon for så mange! Blir utrolig glad og motivert når jeg får høre at jeg gleder og motiverer andre med noe jeg selv har jobbet hardt for å oppnå. For det var ingen som gledet eller motiverte meg på riktig måte til å begynne å  trene. Jeg fikk bare drittslenging om hvor feit jeg var. Så jeg måtte selv dra meg inn på et treningsenter og vise folk hva jeg var god for. Og de fleste vet vel hvor vanskelig det er å starte treningen fra grunnen av? Spesielt vanskelig var det siden selvtilliten min var så langt nede som den var.

 


Jeg har også fått en del kommentarer på at jeg ikke må trene mer. "Du har blitt så tynn, du burde ikke trene mer". Familien er et godt eksempel på dette. Da kjenner jeg at jeg blir rimelig forbanna. Det er jo selfølgelig et komplimang også. Men siden trening har blitt en livsstil for meg nå, blir jeg bare utrolig irritert og lei meg når mine nærmeste ber meg slutte med det jeg brenner mest for og det som gir meg glede i hverdagen. Det er jeg som bestemmer over min egen kropp, ingen andre. Jeg kommer til å fortsette med det som gleder meg uansett hva andre mener og syns.

Jeg håper på ingen måte at jeg skaper kroppspress hos noen, for det er ikke målet mitt. Jeg tvinger ikke folk til å trene og spise sunt bare fordi jeg elsker å gjøre det selv. Jeg gjør dette for meg selv. Har også opplevd at folk ikke tørr å innrømme til meg at de ikke spiser 100% sunt, eller finner på unnskyldninger til at de spiser usunt. Jeg vil ikke at folk skal tro jeg ser ned på de som for eksempel ikke er så glad i å trene eller spiser sunt, for det gjør jeg absolutt ikke! Spiser trossalt ikke sunt hele tiden selv.

Vær din egen inspirasjon og motivasjon. Ikke gi opp, stå på helt til du når målet ditt. Og ikke tenk at du konkurrerer mot å bli sterkere eller mer fit enn andre. Den eneste du konkurrerer mot er deg selv! :-)
 

LATEST ON INSTAGRAM

God kveld alle sammen! Nå sitter jeg godt plassert i sofaen til helene med chilli nøtter og pepsi max i fanget og disney film på tvn. Vi dro en spontan tur ut i går kveld, så nå er jeg skikkelig trøtt og sliten. Glemte laderen til datan så derfor blogger jeg via mobilen. I morgen er det duket for enda en ny uke med skole, jobb og trening. I morgen er det også lønningsdag, så da kan jeg endelig begynne å leve igjen! hihi. Slenger bare inn noen bilder fra instagrammen min den siste tiden. Følg meg gjerne for oppdatering på hverdagen og treningen min:-) @amaliedjupvik

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
hits