UKM PÅ LØRDAG

Nå sitter jeg her og synger for full hals. Øver litt til UKM som er nå på lørdag. Jeg var litt usikker på om jeg faktisk skulle være med siden jeg brakk håndleddet, men når jeg har sånne snille bekjente som melder seg frivillig til å spille instrument for meg, måtte jeg nesten bare være med! Jeg skal forresten synge someone like you - adele.
 

Hva synes du om bildet?
Har du noen gang vert med på UKM? 

FOTO: BECAUSE OF YOU, I NEVER LET ANYONE IN
//photo by me//

Hva synes du om bildene?

IM STILL ALIVE, BUT I'M BARELY BREATHING

Hei! 
Tenkte bare jeg skulle si i fra at jeg fortsatt lever. Lever livet med høyre handa. Føler meg så hjelpesløs med bare en hånd. Alle som er rundt meg må hjelpe meg med noe til en hver tid. Knyte skolissene mine, ta opp glidlåsen på jakka mi, holde jakka for meg, lage hestehale, hjelpe meg å pakke sekken, kvesse blyanten min osv. Og så må jo sittekompisen min i klasserommet (Kristian) høre på klaginga mi hver time om hvor vondt jeg har. Men han takkler det bra, hittil. Takk for hjelpen alle sammen! 
 
Resten av dagen(og de neste ukene) skal jeg nerde lekser siden jeg ikke har så mye annet å gjør.
Og på Torsdag har vi skriveøkt (på data)i norsk. Det kan jo bli interessant å se om jeg rekker å bli ferdig med bare en hånd på tastaturet.

Har du noen gang brukket noe?
 

BRUKKET HÅNDLEDDET

Hei dere. 
Jeg var i bakken i dag sammen med Karoline,Anita,Martin og Jonas. Vi hadde det sinnsykt gøy! helt til jeg nesten var komt ned bakken etter 8. gang eller noe. Da kom Jonas i full fart rett forbi meg og sa bøø. Så mista jeg balansen og fallt.Jeg tok imot fallet med venstre hånd. Vet egentlig ikke om det var hans feil, men jeg fallt vertfall.
På sykehuset tok det jo over 3 timer før jeg endelig kunne få på gipsen og komme meg hjem. Jeg var så trøtt og lei, og det gjorde så inn i satans helvettes vondt. Det gjør det fortsatt...

Så nå kan jeg ikke spille gitar( skal kanskje ikke være med på UKM), volleyball( jeg får ikke spille på NM), og så blir det selfølgelig ikke mer brett på en god stund. Jeg må leve livet med en hand. Jeg er så sykt sint! på grunn av at jeg ikke får spille volleyball på 2 månder!!!!! :(((


humøret mitt nå

ønske meg god bedring? 

 

FOTO: LOOKING AT THE FISH


//foto:meg//kamera:NikonD80//
Arkivbilde

Hva synes du om bildet?

KNALL OG FALL MED BRETT PÅ BENA

Nå har jeg endelig kommet hjem etter en lang dag i bakken sammen med Karoline. Vi hadde det kjempe morsomt, spesielt i heisen! Haha, koste meg rått når karro nesten ikke klarte å komme seg opp heisen. Hu holdt "T-kroken" med hendene, istede for å putte den bak rompa, haha.
 
så tryna jeg heftig i begynelsen da. Tryna to ganger på samme sted selfølgelig.. Ser ikke ut som en kul på bilde men jeg lover dere, det der er en kul. lite kult.

Og nå ser jeg helt herpa ut i ansiktet. dusjen next!

Står du på snowboard,slalom,blades eller noe sånt? 

R.I.P HÅRET MITT!


                  I går  ♥                                                                                                   I dag......
Jeg klipte håret mitt i dag tidlig, fordi jeg innså det var så slitt i tuppene. Og det angrer jeg så ekstremt på nå(!!!!!!!!!) Nå er det bare sykt kort og stygt. åååæææ! Hater livet akuratt nå altså!! Nå må jeg gå med extentions og hestehale helt til det vokser ut igjen.

Hva synes du ? 

FOTO: 3 FRIENDS


Anita, Jan og meg!
Sjokolademuffins, latter, bilder og kjempekult bygge spill. Det er det vi har brukt dagen til, kooos. Jeg ligger nå på gulvet og blogger mens Jan sitter oppå Anita i sengen min og masserer henne.. stakkars meg.

Hva synes du om bildene?

TATTOO


åh, jeg har kjempe lyst på en sånn liten skrift eller symbol tatovering! Synes det er kjempe fint. Spesielt når det betyr noe/mye for den personen som har tatovert det inn. Har veldig lyst på tatovering i nakken, på undersiden av håndleddet eller mellom tommelen og pekefingeren. Om noen år satser på å ha en tatovering på et av de stedene!

Har du lyst på tatovering? Hvilken og hvor?

RØDT HÅR - JA ELLER NEI?


Haha, prøvde å photoshope måret mitt. Det ble litt mer knall rødt enn det jeg kunne ha farget det om jeg skulle farget det. Har egentlig veldig lyst å farge det, men jeg tørr ikke.. og jeg er veldig usikker på om jeg kler det. 

Hva synes du? skal jeg farget det? (vær 100% ærlig!)

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits