PINK IPHONE


æææ, den er så fin! Bestilte Iphone "klistermerker" i rosa til telefonen min fra Ebay. Fikk også et sånt klistermerke av Henrik som jeg har festet på knappen fremme. Det synes ikke noe særlig siden knappen er hvit fra før da. Men det er mye bedre å trykke på den nå.

Hva synes du?

NYE INNKJØP


Begge genserene - Gina tricot

skinnvest med armer(som kan taes av) fra VILA // smykke og øredobber - Gina tricot // genser - H&M

Maxi skjørt - Veromoda

Bikini, foundation, eyeliner og øyenbrynspenn - cubus // skjorte - H&M

Hva synes du om innkjøpene?

BOYFRIENDS JEANS


genser og bukse fra BIKBOK // skinnjakke fra CUBUS og sko fra DNA

Elsker virkelig denne buksa! Kjøpte den for noen få dager siden, den er utrolig deilig å gå med og ikke minst dødskul!

Hva synes du ?

WE ARE NOT BESTFRIENDS, WE ARE SISTERS


Bare noen bilder av meg og fine Karoline. I morgen drar jeg til Lillemanner så jeg burde vel kanskje tenke på å pakke snart. 

hva synes du om bildene?
 

HAR BLITT BRILLESLANGE


Brillene er fra Brilleland (ray-ban) og de kostet litt over 1000,-

Har merket en intens hodepine de siste ukene, så endelig fikk jeg skaffet meg briller. Jeg tok en synstest i fjor som viste at jeg hadde litt svakt syn og at jeg konsentrete meg veldig for å få ting skarpt. Og siden vi sitter så utrolig mye på pcn på skolen så håper jeg disse vil hjelpe meg. Eller så er det endelig VINTERFERIE! har ventet lenge på den altså. Nå sitter jeg og koser meg med Idol og sørger litt over at Henrik har dratt på lan. Og siden jeg drar til Lillehammer på søndag for å stå på brett i Hafjell, får jeg ikke sett han på en uke. 

synes du jeg kledde brillene?

SKOLETID
Det er utrolig fint her på Jølster med all snøen på trærne og solen som titter opp mellom fjellene. Var en aldri så liten tur ut for å ta bilder i det fine været. Bildene blir så fantastisk fine med sollyset  og all den hvite snøen. Nå må burde jeg vel starte på teksten vi skal skrive.. snakkes!

hva synes du om bildene?

VI ER KVALIFISERT TIL NM


I dag var jeg på RM turnering i volleyball. Vi vant alle kampene og er dermed kvalifisert til NM U17 i slutten av april. Den skal være i Namsos av alle steder, så det blir en utrolig lang reise på oss denne gangen. Det er noe jeg ser veldig frem til! Så skal jeg på klassetur 1. mai til Bergen. Det blir kos det. Nå må jeg lese litt mer naturfag før jeg tar en tidlig kveld. Natta!

Hva synes du om bildene?

LOOK AT THE STARS, LOOK HOW THEY SHINE FOR YOU


Stjerner er noe av det fineste jeg vet. Jeg vil bare ligge på en bar eng med deg en varm sommer kveld og se på stjernene. Bare du og meg.


Hva synes du om bildene?

RED HEAD IS BACK
Tidenes outfit da.Som dere ser er det mye rødere på toppen enn på resten. Man ser bare fargen på resten av håret når jeg er ute i dagslys. Lurer på om jeg skal farge resten av håret med rødt, men er littusikker.

Dette skrev jeg i går på skolen. Og etter skolen dro jeg til sentrum å kjøpte hårfarge. Jeg prøvde å farge resten av håret mer rødt, men det gikk ikke. Skjønner ikke hva som skjer. forje gang jeg farget håret fra brunt til rødt gikk det helt fint og det bare med en pakke med farge. Kanskje jeg bare skal farge det brunt igjen snart..

Vet du hva jeg må gjør for å få håret rødere?

JUST A PICTURE


Farget håret rødt igjen i går. Eller jeg prøvde.. Det ble rødt framme på etterveksten og nesten ikke noe rødt på resten. Farget også extentionsene, men de ble så å si ikke noe farge på. Blir så oppgitt. koster faktisk 300 kr å kjøpe to pakker hårfarge. Får se om jeg gidder kjøpe enda mer farge.. Sukk. Skal legge ut bildet av det senere. I dag har jeg planer om å trene og vere med Henrik.

Hva synes du om bildet?

HELGEN I (IPHONE) BILDER


På Fredag var jeg sammen med Henrik i Årdalen, på lørdags kvelden var jeg i bursdag til Hanna og i dag var en tur i bakken og jeg var i bursdag til Maria! Har faktisk ikke hatt tid til å kjede meg denne helgen, utrolig spør du meg.  Har vertfall kost meg skikkelig. Merker på kroppen at jeg ikke har trent vertfall. Men i morgen er det mandag igjen og da blir det fullt kjør med trening igjen.

Hva har du gjort i helgen? 

I ÅRDALEN
I går ble jeg med Henrik opp til faren hans. VI spiste middag med en gang vi kom, og deretter dro vi ut å kjørte ATV resten av kvelden. Etter å ha kjørt en stund og stått en stund langt ute i ødemarka fordi vi var tom for bensin, dro vi innom Jan og så film og spiste taco.  Nå skal jeg snart hjem igjen og så skal jeg rett i bursdag til Hanna. 

Hvordan tilbrakte du fredagskvelden?

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits