INSPIRASJONINNKJØP FRA LILLEHAMMER


Jakke fra Gina tricot // cardigan fra Veromoda

joggebukse fra Veromoda. HELT klart min nye favoritt! 

Og enda en ny favoritt er denne fantastisk deilige og fine strech buksen fra Veromoda.

Genser fra Urban

Hadde det veldig fint på Lillehammer sammen med Helene, bortsett fra at både jeg, helene og onkel var veldig syke.Og selfølgelig er jeg mye bedre nå som jeg er hjemme, og ikke har sjangsen til å stå på snowboard. typisk. Jaja.. kanskje det blir en ny tur til lillehammer i påskeferien om ikke snøen regner bort der også. I morgen satser jeg på å komme meg tilbake til litt treningsrutiner. Men må nok fortsatt ta det litt rolig siden jeg ikke er helt bra enda.Godnatt!

Hva synes du om innkjøpene? 

SISTE DAG PÅ LILLEHAMMER

God kveld alle sammen!
Nå sitter helene å gomler i seg chips mens jeg sitter vedsiden av og drikker grønn te. Deilig å kunne slappe litt av etter en lang dag med shopping. Ble ingen tur i hafjell i dag siden vi begge er syke og slitne. Vi tok heller turen til gågata og strand torget for å svi av litt penger. Innkjøpene har jeg allerede pakket ned siden vi drar i morgen, men jeg skal lage et eget innlegg når jeg kommer hjem. 
Vi gikk også en liten tur med søskenbarnet mitt sin nydelige toller, Nala. Dette er verdens fineste hunderase i mine øyner!

Er hun ikke nydelig?!♥

KVELDS TRENING

Etter en herlig middag her på Lillehammer, kjente jeg virkelig trangen for å trene. Har ikke trent på en ukes tid fordi jeg er syk. Men nå klarte jeg ikke dy meg. Etter å ha spist både burger og godter på bilturen hit, følte jeg meg helt forferdelig. Flaks for meg så har onkel invistert et lite treningsrom her i huset. Så da tok jeg meg en halv time på mølla, og gjorde litt styrke øvelser. Litt trening er jo bedre enn ingenting! Nå har jeg nettopp dusjet og ligger i sengen sammen med helene og slapper av.

Jeg tenkte jeg skulle fortsette på boken min "bli best med mental trening"  før jeg legger meg til å sove. Fikk såvidt begynt på boken i går i starten av bilturen, men måtte fort gi meg fordi det ble mørkt. Men så langt er boken veldig bra. Jeg trodde aldri i helte mitt liv jeg kom til å lese en bok frivillig. Men siden den er om trening, leser jeg den med glede!Så må jeg bare vise dere kino lærretet til onkel. Mesunner han virkelig for denne her altså!

I morgen drar vi til hafjell for å stå på brett. Det har snødd helt sinnsykt mye i dag, så i morgen er det sikkert herlig pudder føre. Gleeeder meg!
 

SNOWBOARD CHICKS

Hei!
Nå er vi vel ankommet Lillehammer. Bil turen i går var så sinnsykt seig. Å sitte over 6 timer i et trangt baksete er ikke så veldig behagelig. Jeg og Helene har funnet oss godt til rette på rommet våres. Vi drar ikke til Hafjell i dag fordi det er så og si snøstorm ute, og jeg har blitt skikkelig forkjølet. Så dagen i dag kommer vi til å bruke på treningsrommet og kanskje vi tar en shopping tur. Men i morgen satser vi på å komme oss opp i bakken og få kjørt oss litt. Siden vi ikke er i bakken i dag, dro vi på oss snowboardklærne og hadde en liten shoot ute.


Her er noen av bildene vi tok. Er så sinnsykt fint lys ute på dagtid når det er snø på bakken!
Hva synes du om bildene? 

1 ÅRS GRATIS TRENING OG ANTIBIOTIKA KUR

God morgen♥ Nå er jeg bare så sinnsykt glad! jeg meldte meg på en av treningssenterene her i byen sin konkurranse i starten av februar, og gjett hvem som vant?! Jeg. Jeg vant 1 års gratis trening på Sunnfjord gym! konkurransen gikk ut på å tippe hva slags kondisjonsmaskin det var et lite utsnitt av på et bilde de la ut på facebook siden sin, og jeg hadde riktig. Sunnfjord gym ligger nærmere der jeg bor, jeg kan trene når jeg vil mellom kl 05-24 og det er mye mindre folk å ta hensyn til. Så i dag skal ned til sentrum etter skolen for å hente kodebrikke, slik at jeg kommer meg inn på gymmen.  

Ellers så var jeg hos legen i går og fikk antibiotika mot en bakterie som kan være årsaken til bihulebetennelsen min. Hvis ikke dette funker må jeg trå til med bilde av bihulene mine for å se hva som faktisk feiler meg. Siden det er ingen medisiner som har funket tidligere, prøver vi alt av medisiner. Håper jeg ikke er så dårlig i morgen, for da er det avreise til Lillehammer. 
 

VINTERFERIE COUNTDOWN

Hei dere!
Har ikke vært i noe særlig blogghumør i det siste, men i dag er jeg i skikkelig godt humør! Har vært  effektiv på dagens korte skoledag, jeg har hatt en god rumpe økt sammen med Marta, ooog jeg har kommet jeg UT for å ta bilder til bloggen. Det var helt sykt fint vær når jeg gikk hjem fra spenst tidligere i dag, så tenkte jeg skulle ut å ta noen bilder til bloggen. Men med en gang jeg kom ut av dusjen hadde solen allerede gått ned. Men ble noen bilder uansett da.

Nå driver jeg med en aldri så liten countdown til ferdag. Da er det vinterferie (woohoo) og jeg drar til Lillehammer for å stå på snowboard i Hafjell. Guuud, som jeg gleder meg! Har ikke stått på brett på 2 år siden jeg brakk handleddet, og fordi det ikke er snø her i byen. Så siden snøen ikke vil komme til oss, må vi komme til den. Helene blir mest sannsynlig med meg på denne turen, og vi har tenkt å filme mye med gopro kamera. Så når jeg kommer hjem, kan det hende det kommer en liten video fra turen! 
 Har du planer for vinterferien?

SHE'S NOT MY BESTFRIEND, SHE'S MY SISTER

Heihei!
Dagen i dag har jeg tilbrakt i sofaen hos Helene sammen med hun og Kim. Vi slappet egentlig bare av, spiste mat, og så på så og si alle snapchat videoene til meg og Helene i løpet av det siste halvåret. Folk som ikke kjenner oss må tro vi har en sykdom eller noe, det er hvertfall det jeg hadde trodd, haha, vi finner jo på så mye sykt sammen. Helene fikk meg også til å begynne se på vampire dairies, så nå har jeg to serier jeg må følge med på. Avslutter med noen av de hundretusen bildene jeg har av meg og snuppa:
Eller skal jeg i banken i morgen igjen! ååh som jeg gleder meg. Elsker å avslutte skoleuka på en torsdag og tilbringe de siste timene før helg i banken.

 

TRENINGSBØKER

Jeg var på butikken med mamma i går, for å handle mat. Men når jeg er med å handler vet vi alle at det ikke bare blir mat som kommer opp i handlevognen. Jeg fant altså boken til Erik larssen, bli best med mental trening. Jeg har hørt så mye bra om denne boken, og i det siste har jeg fått skikkelig dilla på å lese om trening, så denne passet mitt i blinken! I tilleg til den kjøpte jeg meg også en fettforbrenningsbok for ca to uker siden. Den har jeg allerede komt langt i og det er så sinnsykt lærrerikt! Blir skikkelig gira og ekstra motivert på treningsfronten når jeg får så mye nyttig kunnskap. Tok også med meg en utgave av Iform. Nå skal jeg bli lesehest.Flere som leser om trening?

KRYKKER, TJOHEI

Hei dere! 
Sorry for dårlig oppdatering de siste dagene. Har vært travelt opptatt med trening, venner og legebesøk. Jeg var hos sykepleier på mandag og skjærte bort noen vorter jeg har slitt med på tærene mine 4 år. (flaut og ekkelt, jeg vet, men jeg har ikke noe problem med å være open om det, siden det er såpass normalt, og siden jeg kommer til å få mange spørsmål om hvorfor jeg går på krykker).. Hun skjærte bort selve vorten med en slags kniv, noe som gjorde sykelig vondt. Tårene bare rant. Og etterpå fryste hun dem, noe som var enda verre igjen. Det var bokstavlig talt å ligge på pinebenken! Siden da har jeg ikke klart å gå på foten fordi det stikker, verker og svir i tærene regelmessig. Og ja, jeg går faktisk på krykker pga det. folk tror jo jeg har brukket foten liksom, noe som er litt flaut når det er langt i fra det som er tilfellet. Jaja, gleder meg bare til å få de bort så jeg kan begynne å trene skikkelig igjen! Var på trening i dag da, med krykkene under armen. Ble en liten mage og arm økt. Kjenner jeg allerede etter to dager klør i føttene etter å løpe på mølla. 


Jeg måtte gå fra spenst bort til jobben til pappa for at han kunne kjøre meg hjem, og når jeg var rett uten for butikken stoppet det en dame midt i veien og, tok ned vinduet og sa:
- unnskyld? skal du langt?
- nei sa jeg, jeg skal inn her.
- åjaaa, skulle du gått lenger kunne jeg ha kjørt deg! jeg vet hvordan det er å gå på krykker.. 
Så utrolig snilt av henne?! 

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
hits