FOTO: JUST ONE SINGLE TOUCH


//foto:meg//kamera:NikonD80//modeller: meg og Glenn//

Hva synes du om bildet?

FERIEMODUS

Gipsen er av og det er påskeferie!!(!!!!!) Kan det bli bedre? neppe. Har vært litt dårlig på bloggfronten i det siste på grunn av skole og venner. I går var jeg i sentrum en god stund, og så dro jeg på kino - The hungergames. Den var sinnsykt bra! I dag har jeg tatt av gipsen og vært med Karoline, Ingeborg og Henrik. Kjempe koselig!


sånn ser hånda mi ut! Hevelsen har vært der i over 4 uker nå.. lurer på når den forsvinner.. Det gjør fortsatt ganske så vondt i håndleddet. Men jeg klarer meg, gipsen er av og jeg kan nå kle på meg hva jeg vil ♥

Meg og Ingeborg

Karoline og Henrik

Har du påskeferie?
Hva synes du om bildene? 

SKOLE, SKOLE, SKOLE, SKOLE -> PÅSKEFERIE

Henrik har dratt og nå sitter jeg her og øver presentasjonene mine og til naturfagprøva. Jeg og Henrik hadde det sykt morsomt med å "øve". Haha, vi filmet mye av det, men jeg vet ikke om det er så lurt at jeg legger det ut i offentlighet..


godt plassert på gulvet med litt snax strødd rundt om kring. Sa til karoline på skolen i dag at jeg skulle prøve å ikke spise noe usunt resten av uka. Gjett hva? jeg fant fram,sjokolade, kjeks, chips og brus når jeg og Henrik skulle øve.. faen.

Nå gleder jeg meg bare sinnsykt til å få av gipsen og ta en velfortjent påskeferie! 4 dager igjen, bbaahh...

Har du mye skolearbeid?
 

BILDER FRA DAGEN
Etter å ha brukt noen timer av dagen til å gjøre ferdig norsk presentasjonen, måtte jeg ut en tur. Denne gangen sammen med Anita! Lenge siden sist nå. Vi var litt i sentrum og tok bilder før vi dro opp til Anita og laget kakao♥

Hva synes du om bildene?

SUNSHINE
I dag er det faktisk sol igjen! digg♥  Har vært en tur i sentrum sammen med Karoline og Henrik. Vi måtte jo bare kjøpe is, for å feire sola. Litt kaldt å gå med shorts, men det stopper ikke meg.
Nå sitter jeg og Karoline og feiter oss opp på chips og godteri. Men i kveld må jeg øve til naturfag prøve, engelsk og norsk presentasjon..

Flere som har sol i dag?
Hva synes du om bildene? 

 

VIDEOBLOGG

Endelig kommer det en videoblogg på bloggen min, for første gang i historien, creeedz. Jeg snakker egentlig bare bull, haha. Og så fant jeg ut at jeg tror jeg har et utrolig stort problem med tunga mi. Viser den hele tiden..

Skal jeg prøve å ha videologg oftere? Der jeg kanskje snakker om et tema..

 

HEY YO

Da var samf. fag prøven overstått og jeg ble nettopp ferdig med en engelsk presentasjon. Må bare lage ferdig en norsk presentasjon som skal vare i 10 minutter, om realismen. Det kan bare ikke bli kjedeligere.. Og neste uke blir det natufagprøve.*sukk*. Ellers lever jeg livet med gipsen på hånden.Skal inn på kontroll i morgen, så da blir det ny gips (kanskje blå denne gangen ? ♥♥). 

Hva skjer hos deg?

IM STILL ALIVE, BUT I'M BARELY BREATHING

Dårlig med blogging, jeg vet. Men jeg har ikke noe å blogge om + at nå er det sykt mye skolestress denne og neste uke, før det er påskeferie. Bare å komme med forslag på hva jeg kan blogge om! Men helst ikke noe veldig krevende.. siden jeg ikke har så mye tid. Blir lite blogging fremover, just sayin. Nå må jeg øve til samf. fag prøve! snakkes.


Har forresten totalt dilla på One direction for tiden. BABY YOU LIGHT UP MY WORLD LIKE NOBODY ELSE!♥ ehe.

Hva vil DU jeg skal blogge om?

DAGEN I DAG


Karoline!♥


Har vert i hallen i noen timer i dag og sett på volleyball kamp. Førde vant 3-2 over Nyborg. Etter kampen ble jeg med hjem til Karoline hvor vi bare slappet av med pizza. Så tok vi en liten tur innom Rica hotell for å besøke noen gutter. Det ble et hei og hade fra meg fordi jeg måtte gå hjem.

Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i dag? 

OVERNATTING PÅ SKOLEN

Jeg er så sinnsykt trøtt at jeg kunne sovnet på stedet. I går kveld/ i natt var jeg på ovenatteing på skolen sammen med klassen. Vi hadde det kjempe koselig med pizza, film, musikk, dans og hele skolen for oss selv! Vi hoppet rundt i Aulaen (som er et stort område midt i skolen med scene osv..) hele natten lang. Ble utrolig sliten til slutt, men klarte ikke å sove fordi alle andre drev på med så mye rart i samme rom. Så jeg ble liggende våken helt til det var 15 minutt til vi måtte stå opp. Og da ble vi vekket av en forbanna kakklende hane som en i klassen satt på full guffe på noen høgtalere. Fin måte å våkne opp til etter usle 15 minutter med søvn.. Var  Sinnsykt slitomt å slite seg gjennom skoledagen i dag!

Vi hadde det så  jeg tok så og si ingen interessane bilder..


kakklelyden kom fra desse kjempe gode høytalerene..

Sliten gjeng.


Har du overnattet på skolen med klassen din før?
 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits