PÅSKEAFTEN


Bilderne er tatt tidligere i dag.
Nå sitter jeg med rompa grodd fast i sengen til Karoline i den rosa fantastisk fine kosebuksa mi. Elsker den♥ Vi sitter egentlig bare på hver vår data. Jeg spiller candy crush og Karoline ser på tragiske "morsomme" videoer på youtube. Føles ut som påsken bare har vært en lang helg. Nå er det snart skole igjen. bah.. gulper av tanken.

Hva gjør du i kveld?

SUPERWOMAN


Nå har jeg kommet hjem etter to herlige netter hos min kjære. Eller, den første natta var ikke så herlig med tanke på at vi måtte dele på en liten dyne, griske som vi er..Men kos var det!  Og det er helt fantastisk med påskeferie. Har ikke trent siden Onsdag forje uke, shame on me. Må ta meg sammen. Jeg begynte "merklig" nok å rydde rommet med en gang jeg kom inn døren isted. Jeg har ikke sett gulvet mitt på sikkert to månder, så var på tide. Men så fant jeg ut at jeg skulle klipp av armene på superman tskjorten min, så nå ligger det en hau med rene klær i senga og en på gulvet med skitne klær, tehe. Blir veldig fort distrahert.

Hvordan synes du tskjorten ble?

THAI BURSDAG


Bursdagsbarnet!

Var i bursdag til Sara i kveld. Temaet var Thailand fordi Sara er halvt Thailandsk. Det var utrolig stilig å se hvordan folk kledde seg ut. Elsker tema bursdager!

Hva synes du om bildene?

AMERICAN FOOTBALL


Var på rugby kamp i går sammen med Henrik. Det var utrolig kult. Det var Øyrane VS Hafstad, som er to av byens videregående skoler. Hafstad vant.

Hva synes du om bildene?

CUPCAKES
Fristet det? 

STAIRWAY
Jeg og vemund tok bare noen bilder i studio i fritimen, skrudde på full musikk og had a good time.

hva synes du om bildene?

SUNDAY


Hei dere!
Sorry for dårlig oppdatering, men det skjer utrolig lite for tiden. I helgen har jeg bare slappet av sammen med kjæresten og i går øvde jeg litt sammen med Sara. Vi skal snart opp i studio igjen for å spille inn turning tables av Adele. Gleder meg sykt! Alt for lenge siden sist vi har vært i studio.

hva gjør du i dag?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits