NY BLOGG

Stikker bare innom for å fortelle at jeg har startet en egen treningsblogg! Så jeg takker for meg på denne bloggen etter 5 år. Siden jeg ikke har en særlg spennende hverdag og ikke orker stresse med outfit bilder, har jeg laget en blogg med mer fokus på trening! Siden det er det dagene mine går i. Kunne bare ha fortsatt å skrevet på denne bloggen, men jeg føler for å starte helt på nytt siden det ligger mange minner i arkivet til denne bloggen.Bloggen kommer ikke til å bli brukt lenger, men jeg sletter den heller ikke. Følg meg videre på http://amaliestrening.blogg.no/ :-) 

FYLKESMESSE 2014

Hei dere!
I går ble det en veldig lang dag for meg og klassen. Dagen startet med å møte opp på skolen kl.08:10, så var det å bære alle tingen vi skulle ha med oss på fylkesmessa ut i bussen. Vi satt i bussen i over en time før vi kom fram til Sogndal hvor messa holdt sted. Så var det å rigge opp standen. Vi driver en mediebedrift med navnet RAW media UB der vi selger alt av medieprodukt som foto, film, grafisk produkt osv. Vi startet dagen bra med å vinne 1.plassen for beste marknadsføringstiltak og 2. plasen for beste HR- bedrift! Men etter det vant vi desverre ikke noe mer. Men er ganske fornøygd med plasseringene vi fikk.

Her er noen av oss i RAW media og maskotten vår RAWI
Er du med i en ungdomsbedrift?

UPDATE

God kveld alle sammen!
Jeg har ikke orket å blogge i det siste fordi jeg har hatt så sykt mye å gjøre og orker ikke styre med bloggen når jeg har så mye annet på planen. Nå ligger jeg i sengen langstrak med paradise hotel på Tv skjermen etter en lang dag. Klokken elleve i dag var jeg hos fysioterapaut og fikk litt akupunktur. Jeg har fått meg en god strekk i ryggen etter jeg trente markløft på lørdag, så var utrolig deilig og avslappende med litt nåler,he-he. På skolen stresset hele klassen med å forberede seg til fylkesmessen som er i morgen. Etter skolen gikk jeg bøssebærer for kreftforeningen i to timer, og etter det var det møte sammen med noen av jentene som jeg skal være cheerleaderene med på det årlige russearrangemanget her i byen. Jeg har som sagt planene fulle fremover, og kjenner jeg savner å ha tid til overs allerede. Er helt tappet for energi hver kveld når jeg kommer hjem. Trening blir det også lite av, desverre.

Skal prøve bli flinkere å oppdatere dere!
 

DU ER LIK MEG HVIS DU..

..er avhengig av å trene
..sliter med teoretiske fag
..elsker reality serier på tv (paradise, jersy shore, kardashians, osv)
..bruker mer penger enn du har
.. har slitt med dårlig selvtilitt så lenge du kan huske
.. bruker musikk og trening som terapi
..har mer treningsklær enn vanlige klær
..oppdaterer instagram alt for ofte
..blir veldig fort betatt av gutter og liker dem evig lenge når du først blir forelsket.
..irriterer deg alt for lett over alt mulig slags småting
..vil gjør ting men utfører de aldri
..synes bergens dialekten er sykt sexy
..synes alt er morsommere på bokmål og engelsk
..har sjokolade som den største svakheten
..roter helt ekstremt og har nesten aldri system i tingene dine 
kjenner du deg igjen i noen av punktene?

Les mer i arkivet » Mars 2014 » Februar 2014 » Januar 2014
hits