SICK AND TIRED


....

DEN SISTE UKA

Ja, jeg er lever. Men som sagt, så er kamera mitt på reprasjon, og da har jeg ikke følt  for å blogge. Hater å blogge med mobilbilder, men nå følte jeg det ærlig talt var på tide. Forje helg var jeg i Oslo på NM U16, og uka som gikk var bare kjedelig og lang med skole og sånt. Og denne helga var det  NM U17 her i Førde! Hadde det kjempe koselig sammen med noen herlige folk. Bare så j*vlig synd de bor så langt unna. blæh.
I dag og i morgen er det fri fra skolen. party hard(!!), neida. joda. I kveld har jeg planer om å sove hos Helene, det blir koseeliig.
 

pent.

En stk. slæætn Carl erik

meg og Ingeborg på bankett

Litt rart at vennskapet mellom meg, CE, Sindre og Karoline startet forje helg med et spørsmål så rart som: kan vi ta bilde med dere? Så når Sindre dro i går,måtte vi bare ta et "siste" " kan vi ta bilde med dere". trist..

Meg og Sindrææ

søteste Karoline og Sindre.

For dere som følger meg instagram har sett noen av desse bildene før. Om du ikke følger meg : amaliedjupvik - make the blue bottom green for me♥

Hva har du gjort i det siste?
Hva synes du om bildene?NM U16

Hei!
Nå har laget spillt sin første kamp i dag som endte med seier. Og i går vant vi alle kampene! Så nå har vi automatisk vunnet 4.plassen. Men vi satser på å komme til finalen! :-) ønske oss lykke til videre ?

I kveld skal vi på bankett (et ball). Det blir sikkert kjempe gøy!

Hva gjør du i helgen?

KAMERA STREIKER

God kved!
Da har jeg pakket helt klart til i morgen. Jeg trodde helt til istad at vi skulle dra kl 12. , men neida, vi drar herfra kl 09.00. Gleder meg uansett da. Men nå skal dere høre: Kamera mitt har sluttet å virke! Og selfløgelig skulle jo dette skje dagen før jeg skulle til Oslo. Great.  Det står " err" på skjermen på toppen av kamera, wtf? Kjenner at jeg blir kraaaaftig irritert og samtidig dritlei meg. Så jeg drar til Oslo uten kamera. Det blir sinnsykt rart. Drar aldri langt uten kamera i hånden.Satser noen andre tar med kamera jeg kan få låne siden jeg ikke skal spille, hihi.

Vet ikke om det blir noe blogging heller, mens jeg er borte. Kanskje jeg prøver meg på mobilblogging om ikke noen har med data jeg kan låne.


Det ble et gammelt random bilde ja.
 

Ønske oss god tur?
 

OSLO NEXT

Da var jeg ferdig med alt av tenteman for i år(!!), og i morgen drar jeg sammen med laget mitt til Oslo på NM! Herregud, det kan ikke bli bedre akuratt nå. Eller jo.. Om jeg fikk spille hadde alt vært perfekt. Men det får jeg uheldigvis ikke.. Siden jeg brakk håndleddet, må jeg ta det med ro med volleyball  spillingen fremover, noe jeg H-A-T-E-R. Savner helt syykt å spille volleyball! kommer til å sitte å sikkle på sidelinjen når jeg skal se de andre spille i helgen.  Men jeg er glad jeg får være med da! :-D
tidenes fineste bilde av meg .. 

Hva skal du i helgen?
Er du ferdig med tentamen?

 

GUITAR LOVE
GÅRSDAGEN I BILDER

Gjeesp.. Jeg overnattet hos Helene i natt sammen med Helge og Jonas. Det var kjempe koselig!  Vi var litt ute og hadde film maration til langt på natt. Nå sitter jeg og Jonas i stuen til Helene mens hun og Helge er i kirka, haha suckers. Neida. Joda. 

Helene - Jonas - Helge - meg

Helene tror hun er kul

Meg - Helge - Helene

Peeent.

Hva synes du om bildene?

 

BILDER FRA KVELDEN


Hahah, gjett hva? jeg og Gøran pakket inn 200 enkroninger til hver av jentene i gaffa tape!

Vi lekte flasketuten peker på og Helge måtte drikke et glass vann med to tamponger i munnen

.. og Jonas måtte slikke gulvet, hahaa

Vi sang

Mathias og Kiara

Frida og meg

Jonas

Alle de forbanna enkroningene vi telte om og om igjen, stress.

Helge, Gøran, Maria

Frida måtte spise ei skei med oboy.

Har hatt en kjempekoselig kveld med en hel gjeng herlige folk! god start på helgen!

Hva synes du om bildene?

FREDAG DEN 13.

I dag hadde vi mattetentamen, og det er Fredag 13. ..trenger jeg å si mer? Nå har jeg nettopp tatt en dusj og snart kommer Gøran opp en tur. Vi skal  i bursdag til Helene  og Anniken senere i kveld, det blir kos! Digg med helg! Denne uka har gått skikkelig fort. Siden vi begynte på tirsdag og har hatt to tentamener.


Sorry for web bilder, men kamera mitt er på lading. Skal heller dele noen bilder med dere fra kvelden,senere i kveld!


Hva skal du i dag ?

JEG ER REDD FOR..

Jeg er redd for å være alene hjemme om natten, ikke bli likt for den jeg er, at folk skal dømme meg utifra hva jeg føler,  å miste noen av de nermeste, å ikke komme inn på den skolen jeg vil, skuffe de som betyr mest for meg, edderkopper, hva fremtiden vil bringe, å få så mye dritt slengt oppi tryne at selvtilitten min blir en total katastrofe,å få en alvorlig sykdom, å dø. Noen ting jeg er redd for.

Hva er du redd for? 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits