BERGEN I MORGEN

Haaalloo!
I dag hadde vi norsk tentamen. Det ganske bra tror jeg. Ble lisom å ta bussen opp til skolen, sitte der en time å skrive og ta bussen ned igjen. Men det er helt greit for meg. Jeg og Toril dro ned på Spenst etter tentamen og trente i to timer. Først en time på mølla så en time styrke. Nå er jeg helt tom for energi. I morgen har vi friii, så da skal jeg dra meg ned på treningssenteret, før jeg på kvelden drar på klassetur til Bergen. Vi blir til Fredag. Skal prøve å få tatt noen bilder i løpet av oppholdet. Nå burde jeg lese litt mer på Gym teorien som vi skal ha på Mandag. Satser på å ikke sovne..
Har du trent i dag?
 

LAZY SUNDAY


Hei dere!
I dag har lillebroren min bursdag, og Pappa på tirsdag. Så senere skal vi samle noen fra familien og ha et lite familie selskap. Har nettopp spist frokost og Henrik har dratt på jobb. Så nå sitter jeg alene i slaske klær og uten sminke. søndag ♥

Dropper å trene i dag. Har så sinnsykt vondt i beina at jeg ikke engang klarer å gå normalt i trappene i huset. Siden jeg løp9 km på mølla i går. Får heller trå til med en liten arm økt med manualene vi har i hus.

Jeg burde vel snart ta en dusj og prøve finne noe å ha på meg. Sliter alltid med å finne noe å gå med. Kanskje jeg skal prøve den nye krølltanga mi også i dag? vi får se. 


Har du planer for dagen?
Hva synes du om bildene?

HITTING THE GYM


haha, det der så bare sykt dumt ut.
Uansett.. nå har jeg nettopp fikset meg og spist en god frokost og er klar som et egg til å trå til på mølla i dag.  Viss noen skulle lure på hva jeg spiste til frokost i dag ( og alle andre dager) kan dere finne meg på instagram: amaliedjupvik. Og så er det utrolig fint vær ute idag, får så mye mer livslyst når det er sol og fint vær! Nå skal jeg bare fylle oppp vannflaska mi og så tar jeg turen til spenst. Håper alle får en fin dag! 

Hvor trener du?

CHILI SLIM


(Ble desverre iphone bilder fordi jeg er hos Henrik for øyeblikket)


Se hva jeg fikk av kjæresten! Vet ikke helt om jeg skal ta det negativt eller.. neida. Jeg har fortalt han at jeg har hatt lyst på chili slim for å prøve det. Så i morgen starter jeg med to tabletter daglig + et variert kosthold og trening. Satser på dette blir bra til sommeren!

Har du prøvd chili slim eller noe lignende før?

SICK AND TIRED
jævlig nice fokus 

Jeg er sykt rastløs siden jeg har sitte på ræva hele helgen. Har hatt besøk da, så på den sosiale fronten har det vært helt greit. Men jeg har ikke trent siden tirsdag (!!!) Føler jeg bare blir værre og værre for hver dag som går. Jeg er nødt til å slappe av mest mulig og få ræva ned på treningssenteret fortest mulig. Har spist litt mer dritt enn det jeg burde i helgen. Nå skal jeg sette meg godt til rette og se Pretty little liars♥

flere som er forkjølte?

HVA HETER DU PÅ INSTAGRAM?

Her er noen bilder fra min instagram profil:

Jeg har blitt syk og har veldig lite å gjør på, så jeg hadde satte pris på om dere ville dele instagram profilene deres med meg! På min profil finner du bilder fra hverdagen min. Alt fra trening, mat, kjærligheten og selvdiggerbilder. Jeg heter @amaliedjupvik, følg meg!

Hva heter du på instagram?

FOTO: GALAXY


//Foto: Vemund Eldegard //Kamera: canon 7D //redigering:photoshop CS6// Modell: meg//

Hva synes du om bildene?

JEG HAR BLEIKET HÅRET

I går var jeg hos frisøren. Jeg har lenge tenkt på å farge håret lysebrunt igjen sånn som min naturlige hårfarge, slik at jeg skal slippe å måtte farge det så ofte, Jeg tok først avfarging og så måtte jeg  farge  det etterpå.  Synes håret ble veldig orange, men jeg kan vel ikke forvente noe annet siden håret mitt var såpass rødt.  Nå har jeg vertfall en hårfarge som ligner mye mer på min naturlige! Ikke at et er den fargen jeg passer best.. men jeg orker ikke stresse med å farge det mer.Nå kommer Henrik straks inn døren, så skal vi kose oss i kveld med god mat og snacks♥
God helg! 

Hva synes du om den nye fargen? kledde jeg den? 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits