HAR IKKE ORD

I dag skal jeg bare sørge på det dypeste,fordi jeg går glipp av Justin bieber kommer til Oslo i morgen.......Har så lyst å bare gråte og banne til jeg ikke har mer av verken tårer eller stemme. Skal spare der for raseriet mitt. Er bare ubeskrivelig deprimert,sinna,lei meg og alt på en gang :( :( :( :(
Hater egentlig å snakke om at jeg er så stor fan av han, fordi jeg føler folk bare ser på meg som den jævla fortiss jenta som er dødsdesperat. Men jeg er så ufattelig stor fan av han(!!!!). Elsker sangene hans, personligheten og utseende!


Har ikke ord ♥  ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥

Skal du på Justin bieber konsert? 
Hva synes du om han? er du stor fan?


TODAYS OUFIT


Sko - sko punktet// Bukse - BIKBOK// Genser - Veromoda// blazer - Cubus// veske - Glitter

Hva synes du?

HVILKET DEKSEL?Jeg har tenkt å kjøpe meg et deksel til mobilen min, men jeg vet ikke hvilket jeg skal velge! Er så sinnsykt ubesluttsom.  Alle dekslene er herfra.

Hvilket deksel ville du kjøpt om du hadde hatt en hvit samsung galaxy S2?

BEACH OG BADING MED JENTENE - BILDER


hahahha, det var litt kaldt da.

I dag tok jeg, Hanna og Toril turen til sentrum for å spille beach og bade sammen med noen fra volleyball laget. Utrolig herlig å kunne spille volleyball igjen etter nesten 5 månder uten (for de som ikke har fått det med seg, så brakk jeg venstre håndledd tidligere i år). Vi koste oss med volleyball, musikk, jordbær og bading. Sommerfølelse!♥  Og viss alle har anledning i morgen, tenkte vi kanskje at vi skulle dra frem en gummibåt og rafte nedover elven som går gjenn om sentrum!

Hva synes du om bildene? 

ROCKA ARMEBÅND


Elsker dette armebåndet! Det er så rocka, og jeg føler det passer til alt. Kjøpte det da jeg var i Oslo på bikbok for 129,-. 

Hva synes du om armebåndet?

NO MATTER HOW STRONG A GIRL IS..
No matter how strong a girl is, she has a weak point. 


SUMMER FEELING


hæææærliiig ♥

THE SUN IS UP

Nå har jeg nettopp lest gjennom hele det 34 sider lange eksamensheftet, mens jeg  har grillet meg litt i solen. Temperaturen er overraskende høy i dag, og det skal den visste være resten av uka også! Utrolig herlig. Synd vi må sitte inne på skolen i solsteken onsdag og torsdag pga eksamen da. Gleder meg bare til å få det unnagjort.
Jeg ser ikke noe særlig attraktiv ut i dag, så dere får klare dere med disse superinteressane bildene..

Er det fint vær hos deg?
 

 

GOCART


Klarte å blunke på bildet da.

Da har jeg prøvd Gocart også. Kjørte det for første gang i dag. Det var sykt gøy! Jeg elsker fart og morro, så dette var jo bare perfekt. Jeg kjørte ganske forsiktig og klomsete den første runden, og andre runden bestemte gocarten seg for å kjøre skikkelig sakte. Men tredje runden gikk alt som smurt. Jeg trykte ned gassen og hadde en liten fight med pappa. Dødsgøy!

Har du kjørt gocart før?
Hva synes du om bildene?

COLOURSPLASH

Image and video hosting by TinyPic

Hva synes du ?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits