EXAM - CHECK

Endelig er det aller værste med skolen overstått,  nemlig eksamen. MATTE eksamen. Utrolig herlig å ha en stor bekykring mindre. Tror egentlig ikke det gikk så bra.. jeg er bare glad jeg gjennomførte. Gjennstår bare å vente på om vi kommer opp i muntlig også. Det håper jeg for guds skyld ikke!  Nå er det endelig helg igjen, og jeg kan endelig slappe helt av. Har ingen planer, bortsett fra å trene og kanskje være med Hanna lørdags kveld(?).


God helg alle sammen!

Har du planer for helgen?
Er du ferdig med eksamen?
 

SHARING SECRETS
//foto:meg//kamera:canon 7D//redigering:photoshop CS6//

Hva synes du om bildene?

NIKE AIR MAX


ENDELIG ER DE MINEE!♥ Endelig hadde de noen gode joggesko i min størrelse i butikkene her i byen. Mamma var så snill å kjøote de til meg i dag. Prisen var på 1900,- og er kjøpt på DNA. Treningsmotivasjon!

Hva synes du om skoene?

1 BILDE, 2 REDIGERINGER
Selportrett jeg tok i går. Slet med å ta fine bilder fordi kamera ikke ville fokusere (aner ikke hvorfor). 

hvilken redigering synes du var finest?

FJELLTUR

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en fjelltur på Hafstad fjellet sammen med Henrik. Det var sykt varmt å gå opp og kaldt på toppen. Var så vidt vi fikk fyr på grillen pga vinden. Men det ble pølser på oss til slutt. Det har vært over 25 grader i dag og strålende sol. Første gang på lenge jeg har fått skikkelig sommerfølelse! Elsker det. Ellers har jeg også lest litt på matten, siden jeg kom opp i matte eksamen...Nå er eg bare stuptrøtt og klar for dusjen og senga. Godnatt!Ble ikke noen ansiktsbilder fordi jeg så faktisk ikke ut.. 

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildene?

 

17. MAI I BILDER


Byens Lensmann (min tidligere volleyball trener)

Meg og fineste Karoline som har brukket ryggen stakkar.
Har hatt en koselig dag i sentrum sammen med venner i dag. Det har vært kjempe bra vær her i dag! opp til 20 grader og en del vind. Men temperaturen var veldig herlig. Lenge siden vi har hatt fint vær på 17.Mai her i Førde. Har spist  to pølser, to is og drukket to brus i dag,hihi. Og senere skal jeg grille med familien og karoline.

Hva synes du om bildene?

EKSAMENS TID
Hei dere!
Har vært skikkelig lat på både trening- og bloggfronten i det siste. Orker bare ikke. I dag fikk vi vite hva vi kom opp i skriftlig eksamen. Og vi måtte jo selfølgelig komme opp i mitt svakeste fag, Matte. Alle ble skikkelig skuffet. Og så skal vi ha medie tentamen, naturfag prøve og mye mer de neste ukene. Har lyst å bare legge meg ned å dø. Men det skal eg ikke. Skal vere så snill å møte Henrik på busstasjonen om en times tid. Han har vært i Sogndal noen dager og tar oppkjøring til lettsykkel lappen. Og på Fredag er det 17. Mai allerede. Gleder meg til å ta masse fine bilder, gå med bunaden og spise masse pølser! he-he.

Flere som drar på seg bunaden på Fredag? 

GAVE FRA MIAMI BEACH


ååå, se såå fin!I dag kom mamma hjem fra Miami etter å ha vært borte i ca en uke. Hun vant faktisk turen via jobb, fordi butikken her i Førde ble kåret til norges beste Dressmann butikk på kundeservice! Hun kom hjem meg noen godbiter til meg og brødrene mine. Blant annet to shortser, en tskjorte,sånn kaffe "to go" kopp og et lommespeil. Elsket spesielt den svarte shortsen nederst på det nederste bildet. Den var super søt! 

Hva synse du om tingene?

PERSONALHva synes du om bildene?

INNKJØP FRA BERGEN


Topp - Veromoda // sko - DNA // genser - HM
Vans skoene kostet meg bare 180 norske kroner! s-y-k-t

Dette var nok det mest spennende jeg kjøpte i Bergen. Kjøpte ellers bare litt småting på kondomeriet , gave til Helene og mye av pengene gikk til mat.     Akuratt nå sitter jeg i stua sammen med Pappa etter å ha lærekjørt for første gang i en times tid. Det var faktisk ganske morsomt. Ellers våknet jeg opp til Henrik ved min side i dag tidlig. Det er så sykt koselig! Han er så nydelig når han sover , og jeg elsker når han ser på meg med halv opne øyner og sier god morgen med den trøtte sexye morgen stemmen sin♥ 

Hva synes du om innkjøpene?
 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits