TWO PICTURES
//Foto:meg// Kamera:NikonD80// Redigeringsprogram:Photoscape//

Tycks?


There is two skater boys


//foto:meg//kamera:NikonD80//redigeringsprogram:Photoscape//

likte du bildene?Listen to many, speak to a few
//foto:meg//kamera:NikonD80//Modell: Morgan//

hva syns du om bildene ?


Reality leaves a lot to the imagination


Det er første gangen jeg har redigert bilde sånn.. så det ble ikke så veldig bra nei. Øvelse gjør mester!

Hva syns du om bildet?


They say that the sun comes after rain


hey close-up ..

//foto;meg//kamera:nikonD80//

Jeg hater regn! Vi har kansje hatt 1 eller 2 dager med sol og brukbar temperatur her i Førde. ahh , blir så deppa. Hvor i alle dager blir det av sommeren liksom ?  Og i tilleg til at det ikke er vær til å vere ut , så er alle de nærmeste vennene mine bortreist/skal bort. Hanna og Toril drar til Oslo i morgen, Karoline er i syden, Og Bjarte er stuck på Skei fordi han må jobbe , jobbe jobbe. sukk.

Fint vær der du bor ?

KJÆRESTEN MIN

Hvor skal jeg begynne... For 3 år siden visste jeg knapt hvem han var. Men jeg hadde fått med meg at han var en av de grønne spillerene på volleyball laget til Jølster. Jeg så han på mange turneringer og jeg klarte ikke få øynene mine bort fra han. Det var noe spesielt med den gutten.

Senere begynte vi snakke sammen og det tok ikke lange tiden før jeg følte noe ekstra for nettopp denne gutten. Jeg følte kansje jeg var litt innpåsliten når det gjaldt snakkinga, men han gjorde meg så glad at jeg ikke klarte å holde kjeft. 

Nå i 2011 fikk vi enda bedre kontakt. og natt til 1. Mai skjedde det jeg aldri hadde trodd kom til å skje. Vi ble sammen, og jeg var på gråten. Så utrolig glad ble jeg! Jeg ble litt sjokkert selv.. var følelsene virkelig så sterke ? Tydligvis. 
Etter dette har vi hatt det utrolig bra sammen. Jeg føler alikavel at vi har vert ganske lite sammen med hverandre på den tiden vi har vert sammen. Men sånn er det når vi bor et stykke fra hverandre og Bjarte jobber så mye. Nå som det er sommer får vi heller ikke sett hverandre like mye som vi ønsker. Begge skal på ferie osv , så tilsammen blir vi borte fra hverandre i en hel måne! Det kommer til å bli utrolig hardt for oss begge, men vi skal klare det! ♥

Jeg fant forresten nettopp en dagbok jeg hadde skrevet i for litt over 1 år siden eller noe sånt. Og der hadde jeg skrevet : Bjarte er så jævli søt og snill! <3   Og litt lenger nede stod det : One day ? 
Haha, litt morsomt å se tilbake på sånne ting jeg har skrevet om personer for lenge siden. Men det jeg skrev der er jo sant da! 


Jeg stoler fullt og helt på deg. Jeg har aldri følt noe så sterkt for noen andre før . Du er utrolig herlig. Jeg kan kødde med deg og være meg seg fullt ut♥ Gutten min, jeg elsker deg! ♥

Har du kjæreste?

INSPIRATION BY METycks?


FOTO: JUST.. BELIVE


//photo by me//

tycks ?


GOD MORGEN! ..

Hei og hå!
Grunnen til at jeg ikke har blogget før nå er fordi jeg sto opp for en time siden.. he-he. Jeg var en smule lenge oppe i natt og snakket med kjæresten til bestevennnen min , ei utrolig koselig jente! 

Nå sitter jeg her småsyk og ser på The voice, kos.
 
//photo by me//

Hva syns du om bildet?


FOTO: DADDY'S LITTLE GIRL


//foto:meg//kamera:NikonD80//

Tycks?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits