ITALIA NEXT!

Da blir det avreise til Italia i morgen! Vi drar herfra kl 12, tar toget til gardemoen, flyr til københavn hvor vi skal mellom lande, bytter fly og flyr til Italia. Gleder meg! Er bar sykt redd for at flyet skal styrte da. Tenker alltid på det verste som kan skje, ehe. Håper bare det ikke skjer. 
 
//arkivbilde
Tror ikke det blir noe blogging fra Italia som sagt. Blir der i 10 dager, før vi tar turen tilbake hit til Lillestrøm, for så å dra til Arendal. 

Ønske meg god tur? 

SOME FACTS

- Jeg har blitt avhengig av pepsi max og iskaffi
- Jeg hater å pakke
- Jeg blir veldig fort solbrent .
- Jeg synger over alt, hele tiden.
- Jeg klarer ikke sitte i ro å se en hel film, med mindre det er kino.
- Jeg spiser isbiter som om det var mat.
- Jeg brekker meg av hostesaft. HATER DET!!!
- Jeg elsker Justin bieber♥♥♥
- Jeg hater å se folk i øynene når jeg snakker med dem (føler jeg sjegler siden man bare kan fokusere på et øye om gangen)
- Jeg brakk handleddet på snowboard i slutten av Februar i år.
- Jeg elsker å bare sitte i min egen verden med høy musikk og redigere bilder, det er noe av det beste jeg vet.

//arkivbilde

Noe du ikke visste?


DAGENS INNKJØP


blå genser - BIKBOK // shorts - Cubus // Nomis genser - Laundry // truser - Cubus // øredobber og hårstrikk  - BIKBOK

Kors øredobber - Morris (?)

Da har jeg endelig kommet hjem fra en liten shopping runde på strømmen senter. Må ikke bruke opp alle pengene her i Norge da, siden jeg reiser til italia på onsdag(!!!). 

Hva synes du om dagens innkjøp?

FOTO: THE LIGHT IS COMING THROUGH


//foto:meg//kamera:NikonD80//
I dag føler jeg meg egentlig ikke noe særlig bedre enn i går. Men orker ikke bare sitte inne å kjede meg, så i kveld blir det kino. 

Hva synes du om bildet?

BLACK'N WHITE
Nå sitter jeg endelig i Oslo etter en lang biltur. Jeg har også klart å bli skikkelig forkjølet, så det er bare såvidt jeg klarer å puste både med nesa og munnen. Hater det. Men nå skal jeg vertfall slappe av her i oslo noen dager før jeg tar turen til Italia på Onsdag! Gleder meg. Bortsett fra at jeg er dødsredd for at flyet skal styrte. Vet ikke hvor mye blogging det blir her og i italia. Har ikke med egen data så i Italia blir det nok ikke blogging. (Det betyr null blogging på ca 2 uker).

Hva synes du om bildene?

FØR OG ETTER FARGING AV ETTERVEKST

FØR:ETTER:


Måtte bare farge etterveksten før jeg drar til Oslo og Italia. Drar allerede i morgen tidlig og jeg er langt i fra ferdig med å pakke. Det ble et ganske dårlig "etter" bilde fordi jeg er syk og slapp osv.

synes?

SOMMERFERIE + SANGVIDEO

Da er det sommerferie folkens!!!!!!!!!!! Dette har jeg ventet på helt siden i fjor. he-he. Har ikke LITT sommerstemming da. Og jeg føler heller ikke jeg fikk tatt skikkelig farvell med hele klassen. Trist. Men jeg kommer nok til å se de igjen da, men alikevel. I går hadde vi avsluttning med utdeling av vitnemål osv. Ble faktisk ganske fornøygd med karakterene mine! og så MÅ jeg bare meddele at jeg fikk FEM på norsk skriftlig (nynorsk), woopwoop! Kommer til å savne hele klassen til høsten, selvom jeg ser mange av de igjen på samme skole som meg, så blir det liksom ikke det samme. Men gleder meg til å endelig begynne på vgs da!
Jeg sang forresten i går, så jeg tenkte jeg skulle dele en sangvideo med dere. Jeg har begynt å li syk så stemma mi cracka litt på someone like you. Men det skjer alltid noe sånt hver gang jeg skal framføre en sang. typisk. jaja, Enjoy:

mamma stoppet forresten å filme før jeg var helt ferdig, hehe...
Og grunnen til at jeg står i shorts og tskjorte er fordi jeg skulle danse rett etter jeg var ferdig å synge, så jeg hadde ikke rukket å skifte! 

Har du sommerferie nå?
Hva synes du om videoen? 

TING SOM IRRITERER MEG

- Når folk setter glasset helt på kanten av bordet
- Når folk snakker mye med meg en periode og så plutselig snur de ryggen til og bryr seg ikke lenger 
- Når jeg gir kamera til en person som skal ta bilde av meg og en annen, og så holder de ikke kamera i ro sånn at bilde blir skurrete. Og de tar bare et bilde og leverer kamera tilbake til meg ( DA KLIKKER JEG!!!!) 
- Når jeg dobbelklikker på tasten på midten av mobilen min med et uhell, og denne forbanna robotstemmen kommer opp og spørr : what would you like to do? ( og dette skjer minst 10 ganger daglig)
- Når jeg ikke kan sangteksten på en sang jeg hører på ofte
- Når jeg ikke har flere ledige stikkontakter på rommet, og jeg trenger å plugge inn en ting til. Hater å måtte dra ut kontakter for så å putte de inn igjen senere - stress


- Når jenter dummer ut andre jenter forran gutter med vilje
- Når mobilen har så lite batteri at jeg ikke kan ta bilde med den
- Når jeg ikke har noe å blogge om
- Når jeg tar vann fra kjøleskapet og knappen står på "vanlig vann" og så kommer det automatisk ut vann med kulsyre
- Når jeg ikke får sove fordi jeg er for varm
- Når folk slenger dritt til folk de ikke kjenner via nettet

Tydlig at jeg blir lett irritert ja, men desse tingene blir irriterer jeg meg grønn over!

Hva irriterer deg mest?


PEPPES MED VOLLEYBALL JENTENE

God kveld! 
Nå har jeg akuratt kommet inn døra etter en kjempe koselig kveld på peppes sammen med mange av volleyball jentene. Vi spiste helt sykt mye pizza + Oreokake til desert! Og jeg er fortsatt sulten. Eller ikke. Blir kvalm av tanken på mat akuratt nå. Elsker sånne kvelder ute med venner. En super avsluttning på sesongen!

 
æsj så godt!

Her er litt av volleyballgjengen!
Og nå er jeg klar som et egg til å legge meg. I morgen blir det generalprøve hele skoledagen, og i morgen kveld blir det avsluttningsfest med trinnet.
 
Flere enn meg som elsker sånne "girls out" kvelder? 

SWAG


Er ganske så utslitt etter helgen, så snart skal jeg bort til Helene på filmkveld med en god gjeng♥

Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits