TONIGHT..


I made myself some protein pancakes

Took a picture of it..

..And tried to smile, no matter how hurt I am.

SOMMERJOBB

Jeg er bare nødt til å fortelle dere hvordan jeg fikk jobben jeg har nå: jeg dro til Helene i går, og hun snakket om at CMYK trengte folk i sommer fordi noen hadde gått ut i ferie uten å si i fra osv. Så med en gang jeg kom til Helene ble jeg kjørt ned til sentrum og stod å snakket med sjefen og to av jentene som jobber der. Jeg fikk jobben på stedet og hadde min første dag i dag! Hadde faktisk levert inn søknad der tidligere i år, men da trengte de ikke folk. Og tidligere på dagen i går hadde jeg vært på intervju hos Kappahl, hvor jeg kanskje får jobb til høsten? vi får se. Ting begynner å gå min vei! Så nå blir det mye jobbing på meg fremover, jiha. cashmoney.

Har du skaffet deg sommerjobb?

MAXI SKIRT
Har enda ikke brukt dette fine maxi skjørtet jeg kjøpte på veromoda på lillehammer. Har liksom aldri komt en riktig anledning. Føler meg heller ikke helt komfortabel om jeg skal bruke dette i hverdagen.

Hva synes du?

SOMMERFERIE

Nå kan jeg endelig si at det er sommerferie! noe så sinnsykt herlig(!!!) Har NULL sommerfølelse, men det ordner seg vel om solen kommer frem og jeg kan dra på meg en shorts. 
Nå sitter jeg å slapper av på et helt rent og ryddig rom. Fikk skikkelig rydde kick tidligere i dag, så da vasket jeg på badet og shina hele rommet (det er de rommene jeg bruker over 90% av livet mitt i).Så tok jeg turen til Henrik hvor vi koste oss med pizza, smoothie, brus og xbox gaming. Haha, sykt lenge siden jeg har spillt bilspill. Det er så gøy! Da jeg kom hjem fikk jeg sykt dårlig samvitighet for alt jeg hadde spist så jeg tok meg en joggetur i halv tolv tiden. Fikk en mygg i hvert nesebor, men ellers gikk joggeturen fint.
 
Fin rumpe. Nei, jobber med saken!Fikk også leppestiften jeg bestilte fra ebay i dag, den er så fin! 


Godnatt!

OPPSUMMERING AV HELGEN MIN

Da var jeg endelig hjemme etter å ha fartet rundt til andre steder i nærheten hele helgen. På Fredag dro jeg til Florø sammen med Helene og overnattet der sammen med noen kompiser av hun. Der gikk mesteparten av tiden til råning, avslapping og fifa spilling. Har desverre ingen bilder der fra. Da jeg kom hjem fra Florø i går, hoppet jeg i dusjen og gjorde meg klar til å sitte på med Henrik på lettsykkel til Jølster. Han driver å lærekjører til han skal ta lappen om to uker. wii. da blir jeg eksosrype (heh).  Det ble en lang tur på sykkel for den stakkars rumpa mi. Og ikke nok med det. Når vi kom frem, så var det rett ut å kjøre ATV på de mest hompete veiene i området. Vi kjørte ATV i flere timer. Og siden Henrik er så nysgjerrig på alle de mest hompete traktor veiene som fører deg ut i skogen, MÅTTE han jo bare prøve å kjøre opp en sykt bratt vei med bare store steiner. På veien ned derfra endte det med at ATVen veltet og vi falt av. kjentes ut som om rumpa mi ble raspet opp. Men ellers gikk det helt fint med oss begge. Jeg stresset mest med å sjekke at kamera som jeg hadde i sekken ikke ble støtskadet, hehe, my baby♥ 


Hater at det ikke ble fokus på dette bildet..

Bildet av skyene fra en av de tusen fjellturene vi kjørte i går

Henrik liker flammer <3 <3 <3 <3 (han klistret de på når han var 8, han er unnskyldt)

Naturen kaller,hihi

dette må være det lengste innlegget mitt på evigheter! I morgen skal vi kjøre gocart, film og ta bilder av det, om vi ikke kommer opp i muntlig. Krysser fingrene for at vi slipper. Er virkelig ikke klar for noe siste innspurt med skolejobbing nå.. 

Godnatt!
 

MIN FAVORITT JENTE


Dette er seriøst tienes jente! Min aller beste venn som jeg har kjent siden 1.klasse. Sammen har vi tidenes teiteste humor og ler av alt. Hun får meg alltid i godt humør, uansett hva. Noe jeg setter utrolig stor pris på. Er så sykt glad for at jeg har denne jenta i livet mitt! Sinnsykt glad i deg, Karoline♥

Hva synes du om bildene?

SUMMER
Nå nærmer sommeren seg med stormskritt! Jeg er i feriemodus allerede, så jeg ber til høyere makter om at vi IKKE kommer opp til muntlig eksamen i morgen. Tok meg en 2 timers treningsøkt etter skolen i dag, så nå vil jeg bare legge meg ut i solen og slappe av. Snakkes!

Er det sommervær der du bor?

SMILE TO THE CAMERA

Hei dere!
I dag har jeg vært ute en tur i sentrum og tatt bilder av Morgan. Han var ute etter ett nytt profilbilde, så da tok jeg med meg kameraet og stativet og tok bilder på forskjellige locations. tok også noen bilder av oss begge to da:


haha, døøde av dette bildet

Nå har jeg fått besøk av Karoline, vi har også tenkt å ta litt bilder, hehe. elsker sånne helger jeg kan bruke på ting jeg virkelig elsker å å drive med, sammen med venner!

Hva synes du om bildene? 

THE SUN IS UP
Så utrolig herlig med desse dagene der det er sol og varme! Synd jeg bruker all tiden min inne for å øve til prøver/eksamener osv. Gleder meg helt sykt til å bli ferdig med alt. Er så sykt lei alt som heter skole. Nå skal jeg spise middag og sette meg ned med hodet ned i bøkene for å lese til filmprøven vi skal ha i morgen. Ønsk meg lykke til!

Hva synes du om bildene?
Flere som er lei skole?

FAILING OVER AND OVER AGAIN


I'm faling at school. I'm failing at losing weight. I've failed to make you stay. I'm just one massive failure, literally.
 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits