UPDATE FROM ATLØYNA

Hei !
Har ikke hatt internett før nå , så det er grunnen til zero blogging.
Jeg har det supert her på Atløyna ! kjempe koslig her , kule folk , mulighet for å kjøre fire og sekshjuling og mye mer.
Vi har tok helt INSANE mange bilder i dag , eller det vil si , Ørjan gjorde. Han har lekt paparazzi i hele dag !  Så det komme mange bilder fremover , I think.


Nikolai !

Lene & Andrea

Andrea søta !

Amalie søta !

Sebastian !

standard mat fra kora

Bordet vårt :)

krabbefestival!

krabberrrrrr

haha , det der så helt sykt vansklig ut ! Gå på vannet inni en forvokst badeball? ikke noe for meg

The Atløyna gang

Ørjan & Nikolai eide Sekshjulingen.

Hva synst du om bildene ?

-AmalieD

BULANDET NEXT

Halla dere !
Nå sitter jeg her klar som et egg og venter på at Lene skal ringe meg så jeg får vite når vi faktisk drar. Som sagt så skal vi til Bulandet. Jeg føler jeg kansje har pakket med lit mer enn nødvendig , halve klesskapet liksom , men sånn er det jo alltid , tar med meg 100 klesplagg men jeg bruker bare 5 , men jeg liker å ha noe å velge i , hihi.

Denne herlige jenta skal jeg tilbringe helgen med ♥

Pakker du også alltid med deg mye mer enn du faktisk trenger ?

-AmalieD

I MORGEN DRAR JEG

Hei og hå !
De to siste dagene har jeg tilbrakt sammen med Hanna og Vemund. Gøy å vere med de igjen!  

I morgen drar jeg til Bulandet sammen med Lene , hvor vi skal være en dag og deretter går turen til Atløyna , det blir kjempe kos ! I helgen skal vi da på krabbe festivalen, som blir holdt på Atløyna. Glenn og Amalie er der nå , så vi kommer nok til å være med de mye av tiden.
( jeg tar med datan , så det blir sikkert litt blogging )

Meg og Hanna

Ønske meg god tur ?

-AmalieD

Det var en gang ett lite gjesteinnlegg

Det var en gang tre kule jenter med navn Amalie, Hanna og Toril som ble venn med den da korthårede Vemund Eldegard. Så ja, det er jeg, som nå er langhåret for gudsskyld, som skriver.

Jeg følte visst å legge inn i ett innlegg på Amalie sin fantastiske blogg. Innlegget handler om minnene vi har hatt perioden vi har vært veldig gode venner. Du kommer kanskje til å fo gode skjokk når du får se de fantastiske "old" bildene av oss, ingen grunn til å gi meg juling for det Amalie.

Great memories come from great friends...

Så hva bør man egenltig skrive på ett gjesteinnlegg. Kanskje om alle de tragiske tingene Amalie har hatt på hjernen, kanskje de litt lubbne periodene med en viss person som vi lar være anonym for både hans og hennes tanke gang. Kanskje blir jeg litt moralsk her jeg sitter og skriver, men hva skal jeg liksom gjøre.

Jeg må si at det har vært fantastisk å være venn med alle disse tre jentene, og spesielt Amalie. Latteren, humoren, ideene, sprellene og ikke minst bloggen. Minnene fra da vi klatret opp på barneskoletaket, ballene under armene, ett lite kyllingbein med salat, filmene og ikke minst overnattingene.

Girls just wanna have fun...


pictuure 140

dsc07594dsc07596


 

dsc03731What do you think of the great picturez?

Vemund Germanotta Eldegard

DAGENS BILDEtycks?

-AmalieD

GLEDE-AmalieD

UPDATE

Hei !
Sorry for dårlig blogging i det siste. Jeg har ikke blogglyst i det hele tatt , og jeg har venner å ta meg av.  Så jeg kommer til å blogge når jeg faktisk har noe å blogge om. Om det så er en gang i uken eller annenhver dag , vet jeg ikke. Men jeg slutter ikke. Ville bare si ifra om at bloggingen ikke kommer til å være på topp fremover.

Update:
De siste ukene har jeg vært med de av vennene mine som er hjemme og overnattet helt sykt mye. og i kveld skal Lene overnatte hos meg , det blir koos ! 
Hahaha.  Radom bilde av pannekaka jeg lagde for få minutter siden.
Liker du pannekaker?   
 
-AmalieD

SELVPORTRETT
//Foto:Hanna//kamera:nikonD80//Modell:meg//

-AmalieD

TOGETHERTycks ?

-AmalieD

GENI

Hei !
I går kom Hanna på besøk for første gang på dødslenge !  Kjempe  koslig å se ho igjen. Ho har jo vært i syden og greier , lucky her. Ho hadde med seg en gave til meg :


Tusen takk Hanna ♥

I går satt vi og spillte en god gammeldags runde meg geni. Og man kan jo si jeg tapte..


Liker du spillet geni ?

-AmalieD
Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits