I LOVE YOUHva synes du om bildet?

ARENDAL, NORGES SVAR PÅ SYDEN

Ble et lite barn igjen når jeg fikk såpebobbler i hendene!


Arendal er så utrolig fint! alle de fine husene langs med vannet, mange fine båter og nydelig vær. Dette er Norges svar på syden spør du meg! Vi skal nok være her noen dager til før vi drar videre til enten Oslo eller Lillehammer. Etter jeg lå ute å solte meg i går, våknet jeg opp i dag med eksem på hele kroppen. Aner ikke om det er soleksem eller bivirkninger av bihulebetennelse medisinen min. Jeg må såfall holde meg unna solen en stund. Håper virkelig det går over snart.

Hva synes du om bildene?

BERGEN BY

Hei dere!
På Torsdag denne uka dro jeg til Bergen sammen med familien og Henrik. Vi brukte Torsdagen på å shoppe og jeg klarte svi av så og si alle pengene mine på de to dagene i bergen.. I går var jeg og Henrik på Rihanna konsert sammen med Helene,Maria og Synnøve. Det var kjempe koselig, bortsett fra at vi stod så langt bak at vi ikke så noe som helst. Lyden var vertfall ikke noe å bekymre seg over, hele byen hørte nok alt. Spesielt de på hotellet vi bodde på. Hotellet lå RETT vedsiden av scenen. 

I dag tidlig kjørte vi mot Arendal og slapp av Henrik på Åsane, hvor han ble hentet av moren. Så kjørte vi videre på tidenes mest svingete og hompete vei. Vi kjørte i 8 lange timer. bah. Da vi kom frem fikk vi en herlig grill middag. Og nå har jeg nettopp tatt et kveldsbad sammen med brutter'n. Det var ganske kaldt i begynnelsen, men det ble utrolig deilig etterhvert. Bare litt bilder fra Bergen:-)

Nå har jeg tatt en varm dusj og slengt på meg den nye kosebuksa og den fantastisk fine adidas genseren min. Heeerlig♥Hva synes du om bildene?
Flere som var på Rihanna konsert?

 

REISEFEBER


I dag har det vært utrolig fint vær for første gang på lenge. Synd jeg måtte bruke halve dagen på jobb. Men fikk hopet inn i bikinien og solt meg litt etter jobb da! I morgen har Kjæresten bursdag, så da får vi se hva vi finner på. Nå har jeg så SINNSYKT reisefeber. Gleder meg ekstremt til å komme bort her fra. Først er det Bergen på Torsdag, så blir det å besøke familie i Oslo, på lillehammer og i arendal. 

Flere som fikk på seg bikinen i dag? 

GIRL IN THE MIRRORHva synes du om bildene?

DET NYE

Hei!
Nå har jeg vert en liten tur til sentrum med mamma og handlet inn diverse mat. Det er straks middag(PANNEKAKER♥♥) , og i mellomtiden koser jeg meg med Det nye. Utrolig mye herlig sommer inspirasjon man finner i slike blader! Skal begynne kjøpe blader oftere. Det er så avslappende å bare drømme seg bort i et skikkelig jente magasin. Begynner på jobb om en time. Det kommer til å bli slitsomt, så trøtt som jeg er om dagene.. I tilleg til trettheten har jeg siiiinnsykt reisefeber! Har så lyst å bare dra herfra, . Men nei.. fortsatt 9 dager igjen til vi drar til Bergen.Leser du "det nye"? 

PENCILIN KUR

Hei alle sammen!
I dag har jeg bare slappet av og vært på jobb i 4 timer. Tiden gikk utrolig fort på jobb i dag. Var mye som måtte gjøres, så følte jeg bare var der halve tiden, Heerlig! Jeg var jo hos legen i går, og da fikk jeg bekreftet at jeg har bihulebetennelse. Så nå er det pencilin for alle penga. 8 tabletter fordelt utover en dag. Merker faktisk fremgang allerede, hurra for pencilin!


Skal også jobbe i morgen og på Fredag. Gleder meg helt villt til lønningen kommer, hoho!

Har du hatt bihulebetennelse?

UPDATE

Heihå!
I går hadde jeg egentlig fri fra jobben, men måtte jobbe likevel. Mer penger på meg,hehe. Men det er ikke så gøy å jobbe når jeg har tidenes bihulebetennelse. Jeg har hatt det veldig lenge, men det er ikke noe jeg har lagt spesielt merke til. Trodde det bare var en del av forkjølelsene jeg har hatt i det siste. Men i dag, i dag tar det helt av. Det trykker helt sykt i hodet mitt hele tiden. Hadde store planer om å trene i dag, men de planene kan jeg bare legge på hylla, for jeg har så vondt når jeg bare sitter. Og trodde jeg skulle svime av når jeg løp opp trappen isted. Har ikke fått bekreftet at det er bihulebetennelse, men det MÅ være det. Skal til legen i morgen tidlig kl 08.00..bahhh..

I går etter jobb, grillet vi ute i det fantastiske været sammen med familien. Farmor,farfar, onkel, Kristin og Snorrre var der sammen med oss. Det var kjempe koselig! 


Henrik,Snorre(fetteren min) og megLagde meg en fantastisk herlig smoothie isted. Og det var dødsgodt med frosne blåbær på toppen!


DAGENS INNKJØP

Hei!
I går kveld drev jeg å ryddet i skuffene på rommet mitt. Der hadde jeg sykt mange konvolutter med kort jeg har fått til bursdag og jul opp gjennom årene. Og da jeg opnet den ene konvolutten poppet det ut seks 500 lapper! Jeg har glemt å tømme konvolutten for penger etter en julaften for sikkert 2 år siden. Så i går ble jeg hele 3000 kr rikere bare ved å rydde i skuffene mine! Sykt. Resten av kvelden satt jeg ute på verandaen sammen med familien og Henrik. Vi avtalte litt mer hvor vi skal reise i sommer osv. Og endte opp med å bestille hotell i Bergen, siden jeg skal på Rihanna konsert sammen med Helene, Henrik og Torbjørn(?). Gleder meg!  Før jobb i dag handlet jeg på noen av sommersalgene som er nå. Fikk utrolig mye for bare litt over 600 kr! Her er dagens innkjøp:
 
Skoene, fleecen, blusen og klossene med skrift på, er kjøpt på et konkurs salg der de har varer fra mange forskjellige butikker.

Solbrillene, selvbruningshansken og parfymen+ bodylotione er fra Vita. Parfymen lukter helt fantastisk! Kjøpte forresten også et par øredobber fra CMYK (jobben) som jeg kan vise senere.

Hva synes du om dagens innkjøp?
Flere som skal på Rihanna konsert i Bergen? 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits