BILDER FRA BRIKSDALEN

Hei dere!
Denne uka har godt utrolig fort, og det er endelig helg igjen. Jeg hadde en fin tur til Briksdalen med klassen på onsdag, bortsett fra at jeg holdt på å fryse i hjel så hadde vi det kjempe koselig med grilling og alias!  Kameraet mitt har forresten streiket igjen. Og denne gangen aner jeg ikke hvorfor! Det var på reprasjon for litt over en måne siden. Hva feiler? Blir så oppgitt. Uansett så har vi fått skole pc nå, æsj så stygg og liten den er. Og den skal jeg leve med både på skolen og i fritiden.Damn. Siden jeg ikke kan ta bilder,kan jeg legge ut noen av bildene jeg tok i briksdalen som jeg har tenkt å levere:
 


Hva synes du om bildene?

KLASSETUR NEXT
Dette blir det siste innlegget før Torsdag/Fredag. I morgen drar vi på klassetur og når vi kommer tilbake på torsdag så er det rett på skolen, hjem og på trening. For dere som vil holde dere "oppdatert" på meg, kan følge meg på instagram, der kommer nok noen bilder iløpet av turen! amaliedjupvik 
Ønske meg god tur?
Hva synes du om bildene?

DAGENS INNKJØP


orker ikke skrive hvor hver enkelte ting er fra, men har kjøpt alt på sparkjøp(hehe) og sporten. Nå får jeg skikkelig treningsmotivasjon! Gleder meg til trening i kveld altså. Men før trening må jeg pakke til klasseturen i morgen. Vi drar på overnattingstur med klassen til Briksdalen, hvor vi skal sove i steinhule. Det blir sikkert koselig!

Hva synes du om innkjøpet?

TRY TO TELL YOU NO, BUT MY BODY KEEPS ON TELLING YOU YES


 
try to tell you stop, but your lips got me so out of breath

noen som har følt noe lignende?
hva synes du om bildet? 

MAGIC MAC
//foto:meg//kamera:Canon EOS 7D//Redigering: Photoshop CS6//

Hva synes du om bildene?

FOTO: HUMBLEBEE


//foto:meg//kamera:Canon eos 7D//Redigert: photoshop CS6//

Sorry for dårlig blogging, tok med meg kamera til Helene i helgen, men glemte kabel så jeg kunne ikke overføre bildene. Jeg tok forresten med meg Kameraet vi bruker på skolen hjem i helgen. Canon EOS 7D♥ Jeg er helt forelsket i kamera og kvaliteten. Det er helt sykt! I morgen blir det fullt kjør igjen med skole og så skal vi på en liten klassetur allerede på onsdag til torsdag, hvor vi skal sove ute i ei steinhule, det kan jo bli interessant..

Hva synes du om bildet?

WHEN IT RAINS

Nå er jeg egentlig bare sint. Jeg må selge den nydelige pc'n min fordi jeg må kjøpe den stygge skole pc'c med adobe program til 7000,-. Må selge datan min allerede etter bare to uker.Faen altså. Skole pc'n bør være like bra som lærerene hele tiden går rundt å sier at den er!
Hva synes du om bildene?
Har du skole pc? 

THOSE SHORT DAYS

Nå har jeg nettopp spist og dusjet etter en hard volleyball trening. Elsker følelsen etter å ha trent! Bortsett fra at jeg er sinnsykt stiv i armene, skuldrene, bena, rumpa og magen + litt smerter i håndleddet og noen nye blåmerker på armen, føler jeg meg utrolig bra! he-he. Nå er jeg egentlig bare utrolig sliten og trøtt. Dagene blir så utrolig korte nå som det er skole og trening igjen merker jeg.. Jaja, godt jeg endelig bruker dagene til noe fornuftig! noe jeg ikke gjorde i ferien.


Nå er det straks senga på meg altså, godnatt!

Hva synes du om bildet?
Flere som føler dagene blir kortere? 

HVERDAGSHELT

Nå er det altså fullt kjør med skole og trening igjen. Utrolig herlig å vere tilbake til hverdagen egentlig. Bortsett fra at jeg må stå opp i 06 tiden hver eneste dag for å rekke bussen som går 07.30. Sykt stress at skolen er så langt unna! Men jeg elsker at vi er ferdig på skolen 11.10 hver tirsdag♥ Er veldig fornøygd med klassen min da. Ser frem til noen fine år i 1MK! Var å handlet inn noen nødvendige skoleting i dag:

interessant


Har du også begynt på vgs?
 

JOGGINGS
Jeg forsov meg i dag.. hadde store planer om å stå opp i halv ti tiden for å jogge, men neida. våknet ikke av alarmen. Stikker straks ut å jogger da, må bare vente så frokosten får roet seg ned, så jeg ikke får hardcore sting med en gang.

Lenge siden sist du jogget?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits