IM STILL ALIVE

Hei dere!
lenge siden jeg har hatt en skikkelig oppdatering nå. Men jeg har hatt en del å gjøre siden skolestart. Jobbing, trening, venner og skolearbeid. Har akuratt gjort ferdig en innlevering til i morgen, har lekser til fredag, prøve på Tirsdag osvosv. Så nå er jeg i gang med rutinene igjen for fullt. Til helgen skal jeg i Bursdag til min gode venn Jan Olav! Det blir såå koselig! Skal prøøøve å bli flinkere til å oppdatere, men jeg lover ingenting.

Nå skal jeg ta en kjapp dusj, før jeg legger meg! skolebilde i morgen tidlig og jeg har fått tidenes kviseutbrudd. TYPISK.
godnatt!
 

BREAKING DOWN
Foto:meg//Kamera:Canon7D//modell:Natalie //redigering: photoshop CS6//

Her er to av bildene jeg og Natalie tok på Onsdag. 

Hva synes du om bildene?

HUNDERFOSSEN FAMILIEPARK
I dag dro vi en tur til Hunderfossen. Det er jo egentlig tidenes barnepark, men vi dro fordi vi fikk gratisbiletter. Det ble egentlig veldig kjedelig, men samtidig litt koselig. Synd det begynte å regne så fælt, da ble at bare værre. I morgen drar vi endelig hjem, og jeg har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til å kysse kjæresten og sove i min egen seng ♥ Men først.. var det å få alle klærne mine brettet og stappet ned i bagen igjen..

Hva har du gjort i dag? 

CAMPING

Hei!
I går kveld annkom vi Lillehammer, og ble tatt i mot med en herlig middag og et godt selskap. Vi ble sittende en hel gjeng rundt kjøkkenbordet til sent på kvelden. Elsker sånne lange sommerkvelder. I dag dro vi til campingplassen der onkel har vogna si. jeg elsker camping! det er så koselig, og jeg får skikkelig sommerstemning av det. Vi grillet, snakket og kjørte båt i solskinnet. Lillebroren min prøvde seg på vannski. Han klarte å komme seg opp å stå på vannet etter andre forsøk! godt gjort. Jeg turte ikke så pysete som jeg er.. 

 

Er du glad i camping?
 

I WANT TO GO HOME


Orker ingenting. Vil ingenting. Føler meg jævlig. Er ikke i humør. Vil egentlig bare hjem.

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits