FOTO: JUST GONNA STAND HEREFoto: Karoline    Modell: meg     Kamera: NikonD80

hva syns du om bildet ?

FOTO: MOTESHOW
//foto:meg//kamera:NikonD80//

Jeg overnattet hos Helene fra i går til i dag sammen med, Anniken, Birk, Bjørnar og Sondre. Vi hadde det kjempe gøy! Så gøy at det bare ble 4 timer med søvn på meg..  Tidligere i dag var jeg på volleyball dugnad. Der måtte jeg tørke svette etter at spillerene hadde makket seg ferdig på gulvet. Og dette gjorde jeg i 5 timer.. 

I morgen satser jeg på å ta bussen til Skei og tilbringe siste dagen i helgen med Bjarte og Jan Olav på jølsterdagene. Gleder meg!

Hva synes du om bildene?
Hva har du gjort i helgen?

BILDER FRA FOTBALLKAMP


Det regna veldig i hele dag, men det stoppet ikke oss for å heie på Norge! Det var nemmlig landskamp her i Førde i dag, Norge - Sverige J15. Ene veninna mi var med å spillte den kampen, altså Sara. Er utrolig stolt av å vere barndomsveninne og klasseveninne med hun. Norge vant forresten 1-0!

Hva syns du om bildene ?

PRODUKTER

God kveld!
Da har jeg nettopp jogget meg en liten tur. Det ble mest gåing fordi jeg ble merkelig nok kvalm da jeg løp. Nå sitter jeg her og koser meg i Bjarte sin ufattelig myke og varme genser♥ Han kommer aldri til å få den tilbake, ehe. 

Uansett så fikk jeg en hel haug med produkter av Helene her om dagen. Det var ting hun ikke trengte/ tålte. Sier aldri neitakk til noe sånt!

Tre forskjellige body lotioner 

Shampoo, balsam og andre hårprodukt.   Da var det bare å sette i gang å prøve alt da!
er Ikke hjelp å spørr meg hvor tingene er fra, for det vet jeg ikke. 

Bruker du noen spesielle produkt? Hvilke?
Har du noen av de produktene her ?

JEG HAR FARGET HÅRET - BILDE


God kveld! 
I dag tidlig farget jeg og Helene håret mitt! Det ble mye mørkere enn forventet, men det får bare våge seg. Ble ikke så aller verst da.  Ellers så var jeg og Helene litt med Brage, Chris-Andrè og Olai tidligere i kveld. 

Hva synes du om den nye hårfargen min ?

FOTO: HAPPY THREE FRIENDS
hahaha

I dag har jeg vert i byen sammen med Helene og Jan. Vi vandret litt rundt og kjøpte litt undertøy og hårfarge til meg osv. Jeg skal altså farge håret mitt mørkere igjen,wihu. Senere dro vi hjem til meg hvor vi lo, snakket, filmet og spiste taco - koos. Etter at Jan dro fikk vi besøk av Sondre og Birk som ikke fikk seg hjem igjen til Florø, fordi det ikke gikk flere busser. Så de ble med hjem til meg og var litt her, og nå har de dratt hjem til Helene hvor de får huset for seg selv til i morgen, mens jeg og helene sitter hos meg og er barnevakt. 

Hva syns du om bildene?
Hva har du gjort i dag?

OUTFIT 160911

Nå er det endelig helg igjen! I kveld tenkte jeg å  henge med Karoline og Helene.Det blir kos. Så får jeg ikke sett Bjarte denne helga fordi han skal til Ålesund og på jobbb osv.. men jeg trøster meg selv med at jeg så han i 10 minutter tidligere i dag. Her er kveldens outfit:

//Topp - ? // bukse - Cubus // Øredobber - HM // klokke - CMYK //
Hva synes du om outfiten?
Har du planer for kvelden?

 

FOTO: HUMANS BESTFRIEND


//foto:meg//kamera:NikonD80//
Jeg har alltid hatt lyst på en liten pelsdott jeg kan kose med og si alt til, og jeg har fortsatt store ønsker om å få meg en hund! En firbeint myk bestevenn♥ 

Hva synes du om bildene?
Har du hund? 
 

FOTO: IF SOME OTHER GIRL TELLS YOU SHE LOVES YOU ..


//foto:meg//kamera:NikonD80//

Hva syns du om bildet? 

FOTO: FIRE BURNING
//foto:meg//kamera:NikonD80//

I dag har jeg vert med Bjarte, for første gang på ei uke. Herlig å se han igjen♥ Nå holder jeg på med litt lekser.Kjedelig..

Hva har du gjort i dag ?
Hva syns du om bildene?

 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits