BILDER FRA HELGEN


Har hatt en kjempekoselig helg sammen med en hel gjeng.Nå er jeg utrolig trøtt og sliten, men jeg er nødt til å øve på engelsk presentasjonen min.. 

hva synes du om bildene?

TJUEFEMTE SEPTEMBER

I dag hadde vi prøve de siste to timene, og da fikk vi dra når vi var ferdig, og siden jeg ikke kunne så mye leverte jeg fort og fikk dra med bussen som gikk 10.45.  Så dro jeg og vemund og kjøpte oss en kaffe mocca og tok solarium. Nå har jeg nettopp ryddet rommet og venter på at Henrik kommer inn døra. Så har jeg fått en del spørsmål om hvordan jeg fikset dock på skole pc'n min.. Jeg har bare sett på en youtube video og fuglt trinnene. jeg brukte DENNE videoen når jeg laget min amatøriske dock.

Er forresten bare 23 dager igjen til jeg blir 16!! (blir deprimert av å tenke på at jeg fortsatt er 15......)

Hva skal du i dag?

 

AT NIGHT


Tok noen bilder ute isted. Ble litt fornøygd. Men nå er det natta! Naturfagprøve i morgen og jeg kan ikke den drit.

Hva synes du om bildene ?

HELGEN

Nå er jeg utrolig sliten og trøtt etter en lang helg. På fredag var det bli kjent fest og på lørdag var jeg og Helene hos Natalie sammen med Henrik. I dag har vi bare sovet lenge og slappet helt av med film og usunne ting. Snart skal jeg hjem og så skal jeg møte Karoline for første gang på over to uker eller noe. Hva har du gjort i helgen?
 

TO NYE STUDIO BILDER

Var nettopp en tur i studio og tok bilder med svart bakgrunn. Webcamera på datan har sluttet å virke. Jeg er tom for pepsi max. Og i kveld blir det bli kjent fest.
God helg alle sammen!

Hva synes du om bildene?

STUDIO BILDER


Vi fikk styre på og prøve ut studioet på skolen i dag.Bildene i studio blir såå fine. Nå skal jeg øve til prøve før jeg stikker på trening, snakkes!

Hva synes du om bildene?

SMILE
Hva synes du om bildene?

PICASSO
Julie(på bildet ovenfor) kom på besøk hit til Førde i helgen! Utrolig koselig å se henne igjen etter et halvt år. Vi gikk i klasse sammen i tre år på ungdomsskolen, før hun i sommerferien flyttet til Haugesund. Vi dannet en liten sammenkomst på Picasso i kveld og spiste mye god mat.

hva synes du om bildene?

H.O.P.E
H.O.P.E = Hold. On. Pain. Ends.

Hva synes du om bildene?

I'TS FRIDAY
Man innser hvor mange frenger man har på skarpe bilder. æsj. 
Nå er det endelig helg! Denne uka har gått utrolig sakte. Spesielt dagen i dag. Vi skulle egentlig ha matteprøve i dag, men så klarte vi faktisk å overtale læreren til å utsette den til neste fredag! Haha, tidenes mattelærer må jeg si. Pluss at vi utsatte naturfagprøven to uker frem! I kveld har jeg ingen planer. Kanskje bare ligge i sengen og se norske talenter eller noe i den dur. Ha en fortsatt fin fredags kveld!

Planer for helgen?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits