PRØVE EKSAMEN OVERSTÅTT


Nå er jeg endelig ferdig med de to værste dagene denne uken. Fikk vite hva jeg kom opp i til prøve eksamen på Tirsdag og ble nettopp Ferdig. Kom opp i design, noe jeg var utrolig glad for! Skulle bare lage en magasin framside. Så det var utrolig chill egentlig. Presentasjonen gikk helt ok, og jeg endte opp med 4+. Grunnen til at vi har prøve eksamen nå er fordi vi ikke rakk det i vår. Nå skal jeg bare hjem å slappe av og prøve å bli frisk til helgen. Skal på jobb i morgen, så må hjem å samle litt engeri. 

Har du hatt prøve eksamen i år?

SIDECUT
sykeste etterveksten.

Har hatt tidenes sykeste helg. Jeg presterte altså å klippe sidecut i fylla, men jeg angrer ikke et sekund! Har hatt lyst på det lenge nå, men har aldri turt å faktisk gjøre det. Var så utrolig lei av det kjedelige håret mitt, så det var deilig med en forrandring. Takk til Marius som klippet meg! :-)


SUNDAY


I dag tidlig stod jeg opp og spiste litt frokost før jeg tok turen på Spenst.  Var så sykt mye folk, så det ble ikke en altfor effektiv økt. Men jeg prøver igjen i morgen! Vi får fri de to siste timene i morgen, herlig! Jeg er faktisk så skolelei at jeg ikke får sagt det nok. drittlei bare. Totalt umotivert. Er konstant trøtt og sliten. Det gjør det så sinnsykt vanskeligere å gjøre det bra på skolen..  Og nå etter bare en liten treningsøkt er jeg helt utslått.  Dette begynner bli slitsomt i lengden..

Hva gjør du i dag?

SLITEN

God kveld!
Nå har jeg endelig kommet hjem og sitter i slacke klær. Har så sinnsykt vondt i beina etter dagens fjelltur. Jeg, Sandra og Toril fikk i oppgave å dra opp på et fjell for å filme noe natur greier og intervjue en mann til ungdomsbedriften. Vi beregnet å bruke ca to timer på å gå opp, filme litt og dra ned igjen. Men endte opp med at vi gikk i 7 timer (opp og ned). Så nå er jeg helt død. Vi hadde jo også med oss to speilrefleks kamera, sekker og stativ. Blir tidlig i seng i dag kjenner jeg! Så skal jeg på jobb i morgen, det blir sykt digg nå som bena verker så sykt.. 


Lenge siden sist du var på fjelltur?

TODAYS OUTFIT
Genser -bikbok// bukse - bikbok// veske - lindex // klokke- CMYK// ring- søstrene grene

Jeg satser på at jeg blogger mere fremover. Mangler bare inspirsjon og motivasjon. Så snart jeg får invistert i nytt kamera, blir det mye mere blogging!

Hva synes du om dagens antrekk?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits