FOTO: FEEL SO EMPTY..


//photo by me//

tycks?

FOTO: MOCCA LOVE
//photos by me//

Tycks?

OPRASJON DAGSVERK

Nå har jeg endelig kommet hjem etter noen timers jobbing på Dressmann. Jeg har aldri brette så mange t-skjorter og gensere i hele mitt liv, som jeg gjorde i dag! Ble utrolig trøtt på de 4 timene. Uansett så synes jeg det er utrolig bra at vi har et sånt skole opplegg som oprasjon dagsverk. Alle elever blir oppfordret til å gjør en innsats for å tjene inn 3-400 kr som går til fattige land,denne gangen til Rawanda. 

Nå sitter jeg her og halvsover mens jeg leser siste innspurt til samfunnsfag prøven vi skal ha i morgen.

selvdigger på jobb. mobilkvalitet

Har du hatt OD-dag? hvor jobbet du?
Synes du OD-dag er en bra ting?

SNIKKSNAKK

På skolen i dag drev jeg å fiklet med mobilen min, og plutselig ble skjermen grønn?! og så skrudde jeg den av og på, og så ble skjermen blå?! haha, det rimte. And I was like: wtf? Etter å ha hatt mobilen i to uker skal den allerede svikte meg? det blei jeg ikke med på. Så nå har jeg slettet alle programmene jeg hadde installert, for å se om det er det som er problemet. Får vel klare meg uten mega jump på mobilen en stund da ..*sadface*

Nå må jeg vel øve til samf. fag prøven vi skal ha på Fredag, før jeg drar på trening. Og i morgen er det OD-dag, woho.


Nesten samme bilde som i går.. men jeg ser ikke ut nå.


Hva skal du i dag?

DET ER BARE Å ØVE, PÅ FREDAG ER DET PRØVE

Nå sitter jeg her og leser og skriver ned setninger og stikkord fra samfunnsfag boka. Skal skrive og øve fra 7 kapittel! Prøven er på Fredag, og jeg har trening i morgen og på Torsdag, så jeg må få gjort unna en god del i dag. Kansje jeg tar meg en pause fra øvingen om ikke alt for lenge, og tar meg en liten tur ned på brun og blid♥


Hva gjør du i dag?


FOTO: THE GIRL IS RUNNING


//foto:meg//Kamera:NikonD80//

Tidligere i dag var jeg med Bjarte og nå har jeg nettopp komt hjem fra Bestemor. Vi feiret  meg litt hos bestemor med kake,brus, kjeks og tjoåhei! Så om en liten halvtime drar jeg og Karoline ut for å jogge. Noe jeg ikke har gjort på en stund, og siden jeg har spist så utrolig mye kalorimat i dag, burde jeg virkelig ta meg en tur.

Hva synes du om bildet?
Hva har du gjort i dag? 

DET SPØKER

Jeg tror seriøst det spøker i huset mitt. Og ikke bare i selve huset, men også når jeg er ute av huset, skjer det merkelige ting! både jeg og vennene mine merker at det skjer unormale ting her! :
1.Dører opnes av seg selv
2.Jeg hører lyder fra stuen og kjelleren om kvelden 
3. Lyset skrur seg på av seg selv
4.Jeg hører skritt uten at det er noen i nærheten
5. Lyskryss gangfeltene begynner å lyse og pipe etter jeg har komt over veien og pipingen fra da jeg trykte er over
6.badet blir demontert

 Forklaring til nr. 1:
Jeg og Helene var inne på gjesterommet og chillet. Døra var helt igjen og plutselig opnet den seg sakte opp. Ingen vinduer eller noe var opent, så det kunne ikke vert gjennomtrekk.

Forklaring til nr. 2: 
Om kveldene høres det ofte ut som om der er mange folk i stuen som snakker og ler, når jeg vet det ikke er folk hjemme eller at de har lagt seg. Både jeg og vennene mine hører dette.  

Forklaring til nr. 3:
En natt da Karoline overnattet hos meg, skulle vi inn på badet for å pusse tenna. Så går vi gjennom stua da. Der er det helt mørkt og ingen lys er på. Når vi er på badet hører vi plutselig et brak fra stua. Vi blir pissredde. Da vi går tilbake til rommet, er lyset i vinduet i stuen på!

Forklaring til nr 4:
Ofte hører jeg bare skritt fra stuen. Skrittene kommer nærmere og nærmere rommet mitt og stopper rett utenfor døra til rommet mitt! Det er sykt skummelt.

Forklaring til nr.5:
Jeg og Karoline skulle ned på mix, i dag faktisk, å levere noen filmer. Vi kom til et lyskryss, trykte på knappen og det ble grønt lys med en gang, så vi gikk over. Med en gang vi hadde komt over veien og lyse og pipingen hadde stoppet, hører vi lyden man hører når man trykker på knappen, veldig høyt, så snur vi oss, og ser at mannen lyser grønt og pipingen startet. Det var absolutt ingen bak oss eller noen andre rundt oss. Og da jeg gikk hjem igjen, gikk jeg alene. Jeg trykte på knappen, det ble grønn mann med en gang og jeg gikk over veien. Da jeg kom over veien og lyden og lyset hadde stoppet, skjedde det igen. Lyden fra da man trykker på knappen og lyset og pipingen begynner igjen. 

Forklaring til nr.6:
En morning da jeg gikk inn på badet ser jeg at ene skapdøra over vaske, som er speil, ligger på benken! nesten uten en skramme, det var et lite hakk i vasken og speile var bittelitt knust helt oppe i hjørnet,ellers helt fint. Jeg tenkte spøkelse med en gang. Men det kan jo hende det bare falt ned av seg selv?..Bildene er fra wehartit
Jeg er vertfall en av de som tror det finnes mer mellom himmel og jord enn det vi vet. 

Tror du på spøkelser/gjenferd osv?

FOTO: PLEASE SIT DOWN


//foto:meg//Kamera:NikonD80//

Hva synes du om bildet?

BURSDAGSFEIRING - BILDER

I går kveld hadde jeg det utrolig koselig med en hel gjeng herlige jenter! Jeg og karoline feiret bursdagen vår sammen. Vi koste oss med god mat, singstar, Idol, pandoras eske og latter!
gjengen♥

Tilbakestående..

Nå kommer snart karoline hit igjen. Vi skal se film og kose oss.

Hva synes du om bildene?
Hva gjorde du i går kveld ? 

FOTO: TEENAGE BOY


Fant et ganske bra bilde av Kristian på datan! 

Hva synes du om bildet?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits