JEG HAR TATT PIERCING

I helgen dro jeg til Sogndal sammen med Henrik. Der hilste jeg på besteforeldra, tanta og søkenberna hans. Koselig gjeng altså!  Var også litt med Nikolai. På lørdagen dro vi ned til sentrum og handlet litt, spistepå kafe og koste oss. Jeg har hatt lyst på piercing i tunga syykt lenge. Og i sogndal har de nemmlig piercing sjappe. Før jeg dro hadde jeg snakket med mamma og pappa angående det med piercingen. De var begge enige om at jeg ikke fikk lov. Men når vi var i sentrum, gikk vi ned til sjappa og plutselig satt jeg i stolen med nåla i kjeften! Så nå har jeg endelig fått den etterlengta piercingen min!! Det gjør helt sykt vondt å spise, men jeg klarer meg.  Mamma og Pappa er ikke så veldig glad i meg akuratt nå da..


Det eneste brukbare bildet jeg har fra songdal turen. Angrer på at jeg ikke tok flere bilder.. omg, endelig! ♥♥

Migrenen har komt sånn halvveis tilbake. Hater den. kan du ikke bare forsvinne?! bah. Og i morgen er det skole. Da kommer jeg lesbene med hodepine når vi får utplasseringselever på besøk, supert!

Hva har du gjort i helgen? 
Har du piercing? hvor?
 

 

KLASSEBILDET
Fikk klassebildene i posten i dag etter 1 månde med venting. Synes gruppe bildet ble utrolig tøft! Og portrettbildet er vel det beste skolebildet mitt hittil. 
Jeg var hjemme fra skolen i dag pga Migrene. Har hatt det i flere dager nå, og jeg blir så sykt sliten av det. Har blitt bedre nå da, så det blir nok skole i morgen.

DAGENS OUTFIT
blazer - HM// Topp - Carlings //bukse - BIKBOK// smykke - Cubus //

Såg utrolig stygg ut på bildene, menmen.. la gå. Nå ligger jeg å slapper av i sengen, og ved min side har jeg en sovende søt kjæreste som slår til meg i ny og ne fordi han får rykninger. Tnåee. Har hatt en syk hodepine i hele dag + svimmelhet.. Det går ikke over! blir gal. Kan det være tegn på migrene?

hva synes du om dagens outfit?

PERFUME
Fikk tre forskjellige parfymer til bursdagen faktisk! Jeg tar hintet.. Neida. Joda. Men jeg har et sinnsykt stort forbruk av parfyme. Går ikke ut av huset uten å ta på meg parfyme uansett hva jeg skal. Elsker å lukte godt ♥ Fikk Viva la juicy og escada parfymen av shjæærstn. Viva la juicy er totalt favoritten!

Hvilken parfyme bruker du ?

BILDER - FAMILIE BURSDAG


bestefar og store broren minDet var utrolig gøy å ta bilde av seg selv å tegne på, på snapchat

I morgen er vi i gang med en ny uke med utrolig mye å gjør. tre innleveringer og to prøver, huff. Blir stresset og sliten bare ved tanken

hva synes du om bildene? 

BIRTHDAY PARTY

Hei!
ble litt sen blogging i dag ja.. Jeg feiret bursdagen min i dag (hadde bursdag i går) sammen med en hel gjeng herlige venner. Spist alt for mye mat, snakket og koste oss. Ikke at vi hadde så alt for mye å finne på da.. Nå sitter jeg i sengen sammen med Ingebort sliten som jeg har løpt 60 meter 100 ganger.

Her skjer det litt av hvert

Karolineeee♥
Hva synes du om bildene?

 

TODAYS OUTFIT
Genser - Cubus// bukse- BIKBOK // armebånd - HM // Ring - Arvet av min oldemor//
Utrolig enkel outfit da. I morgen har jeg bursdag!! endelig 16..

Hva synes du?

FOTO: MOR OG SØNN


//Foto:meg//kamera:Canon7D//modeller:Natalie og sønnen Adrian//Redigert:Photoshop CS5//

Hva synes du om bildene?

AT NIKOLAI'S CRIB
Nå sitter jeg her sammen med nikolai, Henrik og maria godt sammenpresset i en og samme sofa. I kveld med ylvis er på skjermen og godteriet er på plass på bordet. Helene  kommer også senere. 

hva gjør du i kveld?

AUTUMN
Høsten er så fin! Skikkelig foto årstid spør du meg. Og nå er det bare 6 dager igjen til jeg har bursdag, endelig 16 liksom. Og om noen få månder blir halve vennegjengen min 17.. gjett om jeg blir mobbet da. "åjaa, du er jo bare 15 du ja..". Det suger å ha bursdag sent på året! Uansett..  Om ikke alt for lenge tar jeg turen bort til Nikolai sammen med Henrik. Vi skal ha filmkveld, kooos.

Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits