MOTIVATION


Har ikke ord på hvor mye jeg gleder meg til å trene i kveld! Har ikke trent skikkelig på alt for lenge nå,fordi jeg har vært syk. men NÅ er jeg tilbake for fullt, og har tenkt å invistere faste treningstider, 10 ganger bedre mat vaner og kanskje få til et eget program. go hard or go home!

flere som blir motivert av sånne bilder?

DEN PERFEKTE - TILBAKEMELDINGENE

Jeg må bare si jeg blir rørt av alle tilbakemeldingene på "den perfekte" innlegget mitt lenger nede på bloggen. Det er så utrolig godt å lese alle de fine ordene dere skriver til meg! Jeg ante virkelig ikke at det var så mange som hadde så mye fint å si om meg. Tusen takk til dere alle sammen! Det betyr utrolig mye!♥

Jeg blogger fra mobilen akuratt nå fordi dataen min ikke vil koble seg til nettet. Dagen I dag har jeg tilbrakt i bygstad og tatt litt sports bilder av Henrik i en klartehall. Resten av kvelden brukte vi bare på å chille, spille GTA og se BMS. I morgen er det skole, jobb og trening som står for tur! Gleder meg til en skikkelig økt i morgen, gogogo!

MORGENSTUND

I dag våknet jeg av telefon fra Johannes, hvor han snakket i panikk om at han hadde skamklipt seg. Så da måtte jeg frem med barbermaskina og fiks håret hans. Og jeg som aldri har brukt en barbermaskin.. men det ble bra da! Nå har vi nettopp spist frokost, og jeg skal straks hoppe i dusjen og få startet dagen skikkelig. I dag har jeg planer om en liten kaffe date med Simon og kanskje en is date med Glenn? Vi får se hva dagen bringer. Ha en fin dag alle sammen!
Har du planer for dagen?

NIKE AIR MAX

Hei!
I dag dro jeg til sentrum og kjøpte litt nødvendigheter, som sminke, lue..ooog andre ting jeg egentlig ikke trenger. Men siden det var salg på sporten, tok jeg med meg et par nye nike sko! synes fargene på de var helt nydelige, og de kostet bare 400,-!

kjøpte også lua(carlings) og genseren (cubus)see så fine daa! Nå er jeg så klar til å trene som det går an å bli. GIRA.

Hva synes du om skoene?
 

GIRLS GONE WILD
Tidenes bilder! I kveld har jeg tilbrakt kvelden sammen med Anita. Vi lagde oss protein pannekaker med bær (Anita tok sjokolade på da slefølgelig) og smoothie.Det er så sinnsykt godt! Ellers har vi bare sunget, snakket og kost oss. koselig med litt besøk når jeg er syk og ikke kan gjør så mye annet.

Hva har du gjort i dag?

PARFUME

Hei dere!
I dag stod jeg opp tidlig for å dra til legen. Fikk en haug med medisiner og tabletter. Og selfølgelig Verdens verste hostesaft som jeg brekker meg av i nesten 10 min. etter å ha svelget den.brr nei æsj. Jeg har altså fått bihulebetennelse igjen, og bronkitt. Lengter så sykt etter å trene... Etter legen dro jeg og handlet med Pappa og lillebror, før vi dro hjem og laget middag. Siden jeg bestemte og laget middagen i dag, ble det selfølgelig pannekaker♥ Mens vi var i sentrum løp jeg innom sportsbutikken sin salgs butikk og røsket med meg en treningsgenser fra nike. Og så løp jeg inn på parfymeriet og kjøpte en ny Parfyme. 
Kjøpte en liten verson av Taylor swift sin parfyme. Kjøpte den minste fordi jeg blir fort lei parfymer. Den luktet skikkelig tivoli og jeg ble helt forelsket i den (helt til jeg finner en annen jeg blir forelsket i,hehe)
Har du luktet på den parfymen?
 

DEN PERFEKTE

I skrivende stund sitter jeg å ser på "den perfekte" med Kathrine Sørland på TLC. Det var en skikkelig tankevekker. Hvor mye tid jeg og mange andre jenter bruker på utseende. Selv har jeg utrolig dårlig selvtilitt, noe jeg har slitt med så lenge jeg kan huske. Jeg har aldri følt meg tynn eller vakker nok. Jeg har ikke vært opptatt av trening før for ca et halvt år siden. Da slo det meg at jeg må trene for at folk skal like meg, og for at jeg skal passe inn. Det siste halvåret har jeg trent flere ganger i uken og passet på hva jeg har spist. Men nå de siste ukene har jeg ikke hatt tid til å trene, i tilleg til at jeg nå har blitt veldig forkjølet. Nå har jeg ikke trent på sikkert to uker, og jeg har ikke ord på for forferdelig jeg føler meg. Det er nesten samme følelse som når jeg ikke har sminke på meg. Når jeg ikke har sminke på føler jeg meg tom, naken og usikker og når jeg ikke trener, føler jeg meg feit og usikker. 

Det er utrolig skummelt hvor avhengig jeg er av sminke. Etter jeg startet på ungdomsskolen og tidligere hadde blitt fortalt av mine nermeste venner at jeg så jævlig ut uten sminke, har jeg ikke møtt opp på skolen uten sminke en eneste dag. ikke en eneste dag. Jeg vil ikke vise meg uten sminke. Jeg vil ikke vise hvem jeg egentlig er. Hvor stygg og fæl jeg egentlig ser ut. Siden jeg tidligere har blitt mobbet av forskjellige grunner, tør jeg ikke å vise den virkelige meg til andre enn de aller nermeste. Det har faktisk blitt sånn at jeg nesten ikke tør å gå hjemme med familien og de nermeste uten sminke. Jeg takkler bare ikke å møte andres blikk uten sminke. Det føles som om de ser på meg når jeg står helt naken. Og siden jeg heller ikke er fornøygd med kroppen min, blir alt ekstra forferdelig. Jeg skulle så gjerne ønske at jeg klarte å gå uten sminke i offentlighet. Men jeg klarer bare ikke. Sminken har blitt som en maske jeg har blitt vandt til å bruke. Jeg har vendt meg til å se på meg selv med sminke, og kjenner meg ikke selv igjen uten. 

Jeg blir rett og slett deprimert av å se på magasinfremsider og toppbloggere av desse flotte jentene. Jeg har også lyst å kunne lys opp som en slank, brun og nydelig jente på en magasinfremside og populær nettside som alle synes er pen. At magasin bransjen finner ca 2 personer i året til å være modeller til byrået, og at så og si alle jenter tar utgangspunkt i den lille prostendelen av jenter som er tynne som planker, er bare sykt. Jeg sier ikke at jeg selv vil være syltynn og viser mer bein enn hud, men jeg skulle ønske jeg var tynnere og pener når jeg ser sånt. Føler jeg sitter her å syter over noe jeg faktisk kan gjøre noe med. men så har det seg sånn at jeg har en veldig kraftig bygd kropp, med brede skulder og sånn, som gjør at det er vanskelig for meg å bli sånn som jeg ønsker. Det gjør igjen at jeg føler meg mislykket. Men prøver så godt jeg kan å akseptere meg selv.

Har store vanskligheter med å ta til meg når folk gir meg komplimenter som:" så tynn du har blitt!" og "du er så pen". Jeg føler folk ikke vet hva de snakker om. De vet ikke hvordan jeg egentlig ser ut under klærne og hvordan jeg ser ut uten sminke. Jeg blir nesten lei meg når folk sier sånt, for de sier sånne fine ting til personen utenpå masken og ikke jenta som gjemmer seg bak..For min del har selvtilliten kommet seg litt siden ungdomsskolen verfall. Før var det sånn at jeg ikke turte å gå med gensere der jeg viste underarmene og for mye av brystkassa fordi jeg var redd for å vise føflekkene mine. Jeg skemst over de. Men nå, bryr jeg meg ikke lenger. okei, jeg skal ikke si at jeg ikke bryr meg, for jeg retusjerer hvert eneste bilde jeg legger ut, men det er fordi jeg har muligheten til det. For kunne jeg velge, hadde jeg fjernet alle feilene med meg. Men det er bare noe jeg kan gjøre med photoshop. Men som sagt, siden jeg har mulighten der, så gjør jeg det. Men jeg er ikke redd for å gå med korterma gensere med utringing i offentligheten lenger. Og bare det er et fremskritt for meg.

Jeg er født sånn og det er lite jeg kan gjøre med det. Jeg begynner sakte men å sikkert lære meg å leve med hvordan jeg ser ut, og prøver å gjøre det beste ut av det. Jeg vet ikke hva konklusjonen ble med dette innlegget. Synes bare presset på utseende er så alt for stort.

Hva mener du om dette utseende presset?
 

BELIEVE IN YOURSELF


//Foto:meg//Kamera:Canon7D//Modell:Natalie Nedrebø

Hva synes du om bildet?

TORSDAGS MORNING

Hallo!
Jeg er så drittlei av å være syk nå. Fryser, svetter og hoster hele tiden. Og så frykter jeg at bihulebetennelsen min har kommet med et heftig tilbakeslag. Jeg lever på smertestillende. Har heldigvis kommet meg på skolen alle dagene jeg har vært syk. Men har hatt et par dager der jeg har tenkt at "nei faen, jeg orker ikke" men går alikevel. Det er enda mer forferdelig å dra på skolen de få gangene jeg må ta buss. Nok klaging. I morgen starter HØSTFERIEN! ååååh, det blir så sinnsykt deilig! Satser på å få dra en tur til Bergen, bare for å komme meg litt bort. Det er noe jeg kunne trengt nå. 


At the moment sitter jeg å hører gjennom det nye albumet til Jessie J, Elsker den dama!

Har du høstferie nå?
 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits