FOTO: SLEEPY CAT


//foto:meg//kamera:NikonD80//

Hva synes du om bildet ?

FOTO: MAKE LOVE

photo by me 

Sorry for dårlig oppdatering.Skolen tar mye tid for tiden og jeg har egentlig ingenting å blogge om. Jeg er blitt veldig slapp på kamerafronten og jeg har sykt lite inspirasjon..


tycks ?

FOTO: SO MANY TEARS I CRIED FOR YOU


sorry for dårlig blogging.  Bildet sier mer enn tusen ord

likte du bildet?

FOTO: STARBUCKS


//foto:meg//kamera:NikonD80//

Tycks?

SANG INNSPILLING I STUDIO

Hei dere!
etter treningen i dag dro jeg og Sara opp på studioet. Jeg har ikke fortalt det til dere, men jeg og Sara skal altså få lov til å spille inn en CD! Det blir ikkje sånn skikkelig proft "album" liksom, men en CD blir det vertfall!  Jeg synger og Sara spiller gitar. Sammen høres det gaanske låvende ut. I dag spillte vi inn Life after you - Chris daughtry. Det tok ganske lang tid siden vi spillte inn flere ganger og en og en osv. Men nå har vi 1 av 4 sanger i boks! Gleder meg sykt til neste gang! 
Sara er helt syk på gitar!bra kvalitet her ja. Jeg storkoste meg der inne såfall!

Hva synes du om bildene?

FOTO: IM SORRY THAT I HURT YOU


//foto:meg//kamera:NikonD80// 

likte du bildet?

UMBRO-CUP

Jeg ble vekket i dag tidlig klokken 09.00 av at Jan olav ringte meg og sa jeg måtte stå opp så jeg kunne komme å se på han,Bjarte,Gøran,Thea,Anna og Maria spille på umbro-cup. Jeg satt å tok bilder og ble litt pinlig berørt av at vi tapte kampene så mye som 19-0...... haha. Neida,joda, men de spillte bra!  Senere dro vi på Dolly, kooos♥ Hva har du gjort idag?
Hva synes du om bildene? 

FOTO: HE'S THE REASON FOR THE TEARDROPS ON MY GUITAR


//foto by me//

tycks?

FOTO: BILLJARD

Jeg og Maria var på Euronics i dag også, på utplassering. Vi fikk gjør litt mer i dag enn i går, men ikkje nok til at vi ble så lenge som vi egentlig skulle. Vi fikk dra hjem litt tidligere,så vi bestemte oss faktisk for å spille billjard! Hedda ble også med etterhvert.
haha, vakkert..

Jeg har forresten fått meg ny linse! Nikkor 35 mm 1:1.8 ♥♥♥  kan sikkert lage et eget innlegg om den senere.
Hva synes du om bildene? 

 

UTPLASSERING

Heisannhoppsann.
Jeg har vært utrolig dårlig på å oppdatere dere i det siste, jeg vet. Men jeg er ikke i verdens beste humør for tiden. Ting skjer, feil oppstår stadig vekk, ting gjør vondt, jeg er syk osv.. 

Uansett så har jeg vært på Øyrane vgs i går og i dag på utplassering. Jeg utplasserte meg faktisk på elektro,haha. Ikke spørr.. Det er egentlig noe som er helt uaktuelt for meg da, men Siden jeg ikke fikk muligheten til å velge musikk linjen, tok jeg bare noe random. Valgte kansje elektro litt fordi Bjarte går der da.. ehehe. I morgen og resten av uka skal jeg og Maria jobbe sammen hos pappa på Euronics. Det kan bli interessant!


karoline og meg! mobilkvalitet

Mariaa!
vi satt forresten å hørte på noen sånne bedrift folk babble i tre timer..

Har du hatt utplasseringsuke ? Hvor var/skal du?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits