PAKKE I POSTEN

Bestilte tungepiercinger for noen dager siden, og nå kom de endelig i posten! Det er sånne små hverdagsgleder.


Men.. jeg faila helt SYKT med lengde og størrelse på kulene. Jeg har jo ikke peeeiling.. Får bestille flere da, tehe. flaut.
Alle piercingene er fra Crazyfactory.dk

Hvor bestiller/kjøper du piercing?


 

KVALM OG JÆVLIG

I dag er jeg hjemme fra skolen. Har vært syk kvalm siden lørdag og har spydd som en gal. æsj. vet ikke om dette er en slags extreme hangover fra lørdagen, eller om det er spysjuka. Har heldigvis begynt å komme meg da, har ikke spydd i dag, men er veldig rar i magen og er helt utmattet. Har ikke klart å spise noe uten at det har kommet opp igjen de siste to dagene. Jeg prøver å spise litt etter litt nå da. Satser på at det blir i magen.
Trengte litt frisk luft i sted, så jeg tok like godt noen bilder til bloggen.

Flere som har spysjuka?
 

STUDIO BILDER

Vi koste oss litt i studio i fri timen i dag ja. Nå er endelig denne forbanna lange skoledage over. Nå blir det jobb til klokken 20 i kveld. Snakkes!

hva synes du om bildene?

SHE'S WEAK, ANDS SHE IS TIRED OF FEELING THIS WAY

Hva synes du om bildene?

PÅ SKOLEBENKEN

Hælla!
Sitter på skolen at the moment. Er utrolig trøtt i dag. Har lyst å bare gnikke meg godt i øynene.. Men sminka hindrer meg. Etter skolen i dag blir det jobb. Jeg jobber på lekebutikken YES for de som lurte. Der skal jeg jobbe frem til jul. Og etter jobb blir det trening. Fikk et lite treningskick i går kveld. Liker sånne øyeblikk, for de kommer så sjeldent.


Minner på at jeg har blitt ganske aktiv på twitter, så det er bare å følge meg de som vil (heter det samme på instagram og snap): amaliedjupvik

Har du jobb? hvor? 


 

UPDATE

Heisveis.
Vi tapte kampen mot Sogndal i går.. vi spillte ikke noe særlig bra, jeg mener vertfall det kunne vært mye bedre. Jeg hadde hatt vondt i magen helt siden etter skoletid i går. Og på veien hjem fra Sogndal spydde jeg litt i bilen. æssjda. Da jeg kom hjem var jeg fortsatt ganske kvalm, og når jeg våkna i dag tidlig var jeg også kvalm. Så jeg droppet skolen og la meg til å sove igjen. Hadde tenkt å stå opp senest i 12 tiden, men endte opp med å sove til klokken 16!  Jeg følte meg faktisk bedre når jeg våknet da, og hadde tenkt meg på jobb, men sjefen sa jeg slapp. Noe som var greit, for nå er jeg fortsatt litt rar i magen. Håper virkelig ikke dette er spysjuka, da begynner jeg å gråte.
 
Snart kommer verdens beste gogutt opp en tur. sykebesøk, wiii ♥

Flere som er syke/kvalme?
 

NESTE STOPP, SOGNDAL


Nå skal jeg bare spise og pakke før jeg tar turen til Sogndal(1 timers kjøretur herfra) for å spille kamp. Ha en fin Torsdags kveld! Ønske oss lykke til?

YOU STOLE MY HEART (ADVARSEL: KLISSETE)

STRESS,STRESS,STRESS

Hei dere!
Fremover blir det så og si null blogging. Har så sykt mye å gjøre! i morgen må jeg øve til naturfagrprøven som er på Fredag, for på Torsdag drar jeg til Sogndal for å spille kamp. På fredag etter skolen skal jeg jobbe og så skal jeg jobbe på lørdag. Stresser sykt bare med tanken på alt jeg har å gjøre. burde egentlig hoppet i dusjen istede for å sitte her, dumma. opp kl 06 i morgen da... GODNATT!


blir mye av de samme bildene, men har ikke tid til annet, sorry!

Flere som har mye å gjør fremover?
 

CUPCAKES
Dette er noen av de herlighetene jeg og Natalie solgte i går. De så gode ut eller hva? Creeds til Natalie for bakingen!

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits