NYESTE INNKJØP

åå, nå er det endelig helg! Og jeg skal heldigvis ikke jobbe denne helgen heller. Men jeg har en god del skoleoppgave å gjøre ferdig til søndag og neste uke, så har ikke 100% helg. Trasket litt i sentrum i dag sammen med Toril etter skolen, vi så litt på julegaver osv, men endte selfølgelig opp med å handle for et par hundre kroner til meg selv.. Nå for tiden er jeg sykt blakk, så nå må jeg tenke over hva jeg bruker pengene mine på,siden jeg ikke får lønn før om 3 uker! Resten av kvelden skal jeg bruke på å slappe av og skrive tre sider med gym teori som skal leveres på søndag. 


Jakke fra matchsmykke fra HM

klokker fra CMYK

Ha en fin fredags kveld alle sammen♥
 Hva synes du om innkjøpene?

UNBLOGGED

God kveld!
I dag hadde jeg en utrolig chill dag på skolen med avkryssningsprøve, film og fotoredigering. Nå har jeg akuratt kommet hjem fra jobb og skal ta en dusj, smøre meg inn med selvbruning og gjøre alt klart til i morgen. Det er russekickoff på et av utestedene her i morgen kveld, noe jeg gleder meg til! Alle skal kle seg ut, og temaet er "Gangster og hore og sånn", av alle ting. jaja. Blir nok utrolig gøy!

Dette innelgget skulle jeg poste i går kveld, men ble så opptatt med å finne ut hva jeg skulle gå med at jeg glemte det helt. Klarte også å halvveis forsåve meg i dag, så jeg sitter her på skolen med minimalt med sminke og i joggebukse.  I kveld er det altså russekickoff, så jeg skal se om jeg rekker å få blogge litt før jeg drar! 


 Er du russ til neste år?

HELGEN I BILDER

Hei dere!
På fredag jobbet jeg fra 16-20 og brukte resten av kvelden på å slappe av. På lørdag var det jobb i 6 timer før jeg dro ut på fest til Ørjan. Jeg hadde egentlig planer om å trene på søndag, men det orket jeg ikke. Endte opp med å få besøk av Helene og så dro vi for å se Hungergames 2 på kino. Filmen var kjempe bra og jeg kan ikke vente til 3'eren kommer ut!
Vi orket ikke ta på oss noe fint. 

Hva har du gjort i helgen?
 

B&W
Hva synes du om bildene? 

TOM FOR ENERGI

De siste dagene har jeg virkelig vært helt utslitt etter en dag med skole og trening. Jeg pleier å ha mye mer energi enn det jeg har nå. I dag har jeg vært på skolen og trent en liten time, og isted skulle jeg til å lese til gym teori, men sovnet etter en side. Energien forsvant med en gang vi begynte på skolen igjen etter to uker utplassering. Jeg klarer ikke konsentere meg og er konstant trett. Føler meg helt tom for energi rett og slett. Om kvelden når jeg først legger meg klarer jeg ikke sove, og ligger gjerne våken i 2-3 timer. Og uansett hvor mange timer søvn jeg får, føler jeg meg aldri uthvilt, noe som er utrolig slitsomt.


 Flere som sliter med det samme?

TRENINGSTIPS

Hei!
Tenkte jeg skulle slenge inn noen små tips til dere angående trening. Jeg er ikke noen ekspert på trening selv, men kanskje noen av tipsene kan hjelpe deg?

- Invister i nytt treningstøy i freshe farger og ha gjerne flere enn et par sko du kan skifte i. Jo mer treningsklær du har jo mer kan du kombinere og føle deg ny og fresh hver gang du trener!


- Sett deg mål og gå inn for det du vil oppnå. Vil du ned i vekt? få større muskelmasse? Sett deg opp en plan på hvordan du kan gjør det sånn at det blir gøy. 

- Ikke gi opp! synes du det er hardt i starten og du føler du ikke får det til? Vær tålmodig og ikke gi opp. Ta deg tid til du får til teknikken, så går alt av seg selv senere. Selv hadde jeg problemer med å starte å trene, jeg var egentlig ikke villig til å starte, men etter noen ganger på Spenst ble jeg mer og mer motivert. I tilleg til at jeg så at mange andre i vennegjengen startet, så da bøe det mye lettere.

- Skaff deg en trenings buddy. Dra på trening med en veninne eller kjæreste på treningssenteret. Hjelp hverandre med teknikker eller gjør øvelser sammen. 

- Ta før og etter bildet av deg selv. Ta et bilde av deg selv før du begynner trene skikkelig, og ta et nytt bilde etter hver månde, eller etter et halvt år. Da ser du hva du faktisk har oppnått og får enda mer motivasjon til å fortsette!


 - La deg inspirere av bloggere, tv program og blader som handler om trening og sunn mat. Ta i mot råd og tips og prøv ut nye ting. 

- Ikke kom med unnskyldninger til å ikke trene som " jeg har ikke tid", " jeg sov dårlig i natt" " føler meg dum ved siden av sprekingene på senteret". Du har tid om du bare prioriterer. En treningsøkt er med på å letne humøret enn en liten treningsøkt. Den trenger ikke være hard - litt er bedre enn ingenting. Og istede for å sammenligne deg selv med de som er bedre trent, bruk de som motivasjon!


TODAYS WORKOUT - CHECK

God kveld!
Jeg tok en pause fra lesingen og dro en tur på Spenst i sted. I dag klarte jeg faktisk å ta planken to ganger i to minutt! mestringsfølelse♥ På veien hjem stakk jeg innom butikken og kjøpte meg en yt, (usunne) nøtter hehe, og shape up. Jeg tror jeg må begynne abonnere på det bladet altså! Inspirasjon til tusen. I morgen står skole og ny treningsøkt med Helene for tur. Gleder meg allerede, for det er faktisk ingenting som slår den fantastiske følelsen etter en god treningsøkt!


Viss noen måtte være veldig interesserte i se bilder fra hverdagn og treningen min kan dere følge meg på instagram: amaliedjupvik 

Leser du shape up?

HJEMME VÆRENDE OG JORDSKJELV


I dag ble jeg hjemme fra skolen fordi jeg for det første ikke fikk sove i natt, og fordi jeg ble sykt dårlig etter å tatt noen få biter av en kebab i går. Er fortsatt utrolig trøtt og sliten, men kvalmen har så og si gitt seg for i dag. Så nå må jeg vel bare øve alt jeg orker sånn at jeg er klar til prøve på skolen i morgen. Da jeg lå i sengen i går og prøvde å sove, hørte jeg plutselig tidenes brak og hele huset ristet. Jeg trodde det var brøytebilen som kjørte forbi huset, siden vi har vei rett vedsiden av rommet mitt og det har kommet litt snø. Men det var faktisk et jordskjelv! Må innrømme jeg ble litt redd da ja..


Flere som kjente jordskjelvet i natt?

FRI TIRSDAG

God tirsdagskveld alle sammen!
I dag hadde vi fri fra skolen, så da benyttet jeg tiden til å stikke innom frisøren for å fikse håret mitt litt. Jeg stripet den svarte alt for lange etterveksten, stusset tuppene på håret og stusset litt på sidecutten. De trengte meg også på jobben en time i kveld, så fikk dratt inn litt småkroner der. Men nå må jeg ødelegge denne flotte fridagen med å øve til medie prøven vi skal ha på Torsdag. ( kjenner jeg meg selv rett ender jeg opp med å sove eller gjøre ALT annet)

Ble dritfornøygd med håret jeg! :-) Og den beste følelsen MÅ være å ha nyklipt, glatt  hår som lukter frisørshampoo ♥

Flere enn jeg som elsker følelsen av nytt hår?

GO HARD OR GO HOME

Hei dere!
Nå er helgen og praksis perioden min i banken over. Har hatt det kjempe koselig de to ukene jeg var i banken. Nå gruer jeg meg rett og slett til å komme tilbake på skolebenken. I helgen har jeg slappet av og var ute en tur på fredag. I dag har jeg trent i to timer. Kom på senteret kl 14 og trente til kl 16. Det var så lite folk på senteret i dag at jeg følte for å bare kjøre på. Jeg trente armer, rygg, skuldre,rumpe og mage, i tilleg til tilsammen 50 minutt på elipse maskinen og tredemølla. 


Desse bildene ble selfølgelig tatt før økten. såg ikke helt spnn ut etterpå for å si det sånn.
 
Hva pleier du å trene? 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits