MINE NYTTÅRSFORSETTER I 2011

Ta skolen litt mer seriøst - Jeg skal begynne øve til prøver noen dager før og ikke dagen rett før prvøen , og jeg skal jobbe hardere.

Få langt hår
- Jeg vil så gjerne ha rompe-langt hår ! Men håret mitt blir bare slitt og jeg må klippe meg og jeg sitter stuck med samme lengdene hele tide, argh. Men i 2011 SKAL jeg få lenger hår !

blogge mer og bedre
- Jeg skal såfall prøve å blogge flere ganger om dagen !

Trene mer 
- Jeg skal trene mer for å komme i bedre form , også for å føle meg bedre

Bruke mindre penger
- jeg er helt ekstrem når det gjelder pengeburk , noe jeg på skjerpe meg på. Jeg er så utrolig flink til å kaste bort penger på mye dilldall , skjerpings !

Bygge opp selvtillitten - Jeg skal ikke ta meg så nær av alt det stygge folk sier til meg 

Ikke kaste bort tiden på falske folk - Jeg skal holde meg til de jeg liker å vere med og vere med de som faktisk bryr seg litt om andre og ikke bare seg selv.

Dette er vertfall noe av det jeg kommer til å legge vekt på i 2011. Ellers håper jeg at alle vennene jeg har hatt siden jeg var liten og de jeg har blitt kjent med i år vil fortsette å følge meg gjenom årene. Dere er utrolig viktige for meg alle sammen , og jeg er så ubeskrivelig glad for å ha noen jeg kan ha det gøy med , gråte med  og snakke med. 

2010 har ikke vert det letteste året for meg , men jeg kom meg gjennom det hele med hjelp av vennene mine som støtter meg og får meg til å føle meg bedre.  Jeg håper virkelig 2011 blir et bra år !
GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN ♥


//photo by me //

Har du noen av de samme nyttårsforsetter som meg ?
Vil du følge meg videre i 2011 ?FOTO: FUCK YOU FOR GIVING UP ON ME


// foto: meg // Kamera: Nikon D80 //

Tycks ?

 

FOTO : I WIP MY HAIR

// Foto:meg//Modell:Amalie//Kamera:NikonD80//

Hva synst du om bildet ?

 

FOTO: HOPE


//Foto:meg//Kamera:NikonD80//

Hva synst du om bildet ?

 

FOTO: LOOKING UP AT THE STARS , HOPING YOUR DOING THE SAME


// foto : Helene // Modell : meg // Kamera : Nikon D80 //

Tycks ?

 

FOTO : TWO CRAZY GIRLS
haha!

Hva synst du om bildene ?

GOD JUL - SE HVA JEG FIKK

GOD JUL ALLE SAMMEN !!!
Jeg har hatt en kjempe koslig julaften i år !  Jeg feiret jul med familien , sammen med bestemor , bestefar og tante.
Vi var bare 8 stk. og brukte 2 timer på å opne alle gavene , hoho ! det tok aldri slutt !
Og jeg fikk kveldens største gave ! og dere ANER ikke hva som var inni den (!!!!!!) :To store blitser som man bruker i studio !
omgomgomgomgomg! D-I-G-G !   tuuuusentakk mamma og pappa !♥

Den funker sånn at jeg ikke trenger koble til noe til kamera. Så når jeg tar bildet og blitsen på kamera kommer på , kommer de store blitsene på automatisk , og man får null skygge på bildet !  Nå blir det masse bra bilder fremover!Og så fikk jeg jo mange andre fine gaver :

Sjokolade , gavekort , hår og ansiktsprodukter , pynt , sminke , parfyme , sokker , panneband , Bunadssølv og penger så klart - Jeg er fornøyd!

Fikk du mye fint til jul ?
FIkk du noe av det du ønska deg ?

JUST WANT YOU TO KNOW

Jeg har fått noen spørsmål angående Nikolai her på bloggen.  Vi er ikke sammen lenger ,og det er snart 2 månder siden det ble slutt. Jeg går ikke innpå hva som faktisk skjedde. Men nå vet dere at det ikke er noe mellom oss lenger. Så det hadde vert fint om dere ikke stilte spørsmål angående dette.  Måtte bare skrive det så dere vet det... TAKK.

Life goes on.

 

MINI JULAFTEN MED JENTENE

Hei !
I dag klarte klarte jeg utrolig nok å sove til klokken ble 17.30 !!  Jeg aner seriøst ikke hvordan jeg klarte det! Og jeg som hadde planer om å dra ned til byen for å gjøre siste gave finish ? neida.  Og siden jeg sto opp 17.30 , og skulle til Hanna og feire minijul sammen med hu , Amalie og toril klokken 18.00 , stresset jeg en smuuule.
Vi fire feiret altså en kjempe koslig minijul med taco , pakker og film . Kjempe koslig !
<3

Hva synst du om bildene ?

 

I LOVE PICTURES..


nettopp

 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits