GODT NYTTÅR

Nå er det bare noen timer igjen av 2011! Jeg skal straks spise en herlig kalkun middag sammen med famlilien. Det er årets nest beste middag, etter julemiddagen, hihi. Senere blir det raketter og kos, og så er det plutselig 2012 ! woho! Gleder meg utrolig mye til et nytt år med nye muligheter, drømmer og opplevelser. GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!♥FOTO: SMILE


When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

Hva synes du om bildet og sitatet?
 

DAGENS INNKJØP


Blazer - HM // Topp- BIKBOK

Var en tur til sentrum istad. Skulle egentlig bare kjøpe blazeren, men toppen var så fin at jeg bare måtte! bli flinkere å spare du liksom.. Akuatt nå er jeg hos glenn, kooos.

hva synes du om innkjøpene?

FOTO: SO CLOSE, BUT SO FAR AWAY


//foto:meg//kamera:NikonD80//modeller: Glenn og meg//

likte du bildet?

NYTTÅRSFORSETTER 2012

Nå er det bare 2 dager igjen av 2011!  helt sykt hvor fort det har gått. Føles som om det var sommerferie i går. Dette året har ikke vert helt mitt år. Satser på at alt blir mye bedre i 2012! bare verden ikke går under da.. he-he. 

♥ trene mer og prøve redusere inntaket av sukker.

♥ Blogge mer og bedre

♥ Ta mange fine bilder 

♥ Bli flinkere til å spare penger

♥ Utføre ting jeg har lyst å utføre, istede for å bare tenke at det hadde vært kult om jeg hadde gjort det.

♥ Bli flinkere på skolen♥ Bli brun til sommeren 

♥ Ha flere outfits på bloggen

♥ Bli flinkere på gitar

♥ Ikke miste kontakten med nye venner om jeg skulle få noen nye 

 

Hva er dine nyttårsforsetter?

FOTO: I CAN STILL FEEL YOU


//foto:meg//Kamera:NikonD80//Modell: Glenn og meg //

likte du bildet?

SANGVIDEO

Her sang jeg på skoleavsluttningen rett før juleferien. sangen heter near to you - A fine frenzy

Hva synes du ? 

FOTO: RED LIPS


//foto:meg//kamera:NikonD80// 

hva synes du om bildet?

OPPSUMERING AV ÅRET MITT - 2011

Dette året har gått utrolig fort. Har ikke vært et særlig fint år må jeg innrømme. Eller ting har gått veldig mye opp og ned, vertfall for meg. Starten på 2011 var veldig bra! NM er noe av det jeg husker best fra tidligere i år, det var utrolig gøy! ååh, jeg savner det helt sykt. Alle var friske, alle var venner og alle hadde det bra.

Når det nærmet seg sommertider  kom jeg inn i et forhold med en gutt jeg hadde likt utrolig lenge. Vi hadde et ganske godt forhold, bortsett fra mye avstand og sånt. Vi var sammen i over et halvt år, før alt plutselig ble snudd på hodet. Følelser forsvant og utroskap oppstod. Ville ikke det skulle ende sånn som det gjorde.

I begynnelsen av sommerferien ble en av mine gode veninner veldig syk. hun fikk vite at hun hadde fått kreft. Jeg var helt i sjokk og ble utrolig lei meg! Hun hadde en utrolig hard tid. Nå er hun heldigvis på bedringens vei! 

I midten av sommerferien dro jeg på ferie med min aller kjæreste karoline! Det er seriøst noe av det gøyeste jeg har gjort på utrolig lenge. Vi dro til Moss/Oslo og Tyskland sammen. Vi tok kiel ferga til Tyskland. Vi var borte i ca en uke og hadde det sykt morsomt! Er utrolig glad i den jenta♥

På slutten av sommerferien skjedde det enda en forferdelig ting. Jeg og Karoline var fortsatt i Moss da vi leste på Firda.no at det hadde skjedd en motorsykkelulykke i nærheten av der i bodde.Og på facebook var det mange som hadde statusen som : R.I.P♥ OSV.  Plutselig så vi at det var en som gikk på skolen vår, som var et år eldre, som hadde omkommet i motorsykkelulykken. Det var helt uvirkelig. Jeg kjente han ikke , men visste veldig godt hvem han var. HER kan du lese om ulykkenDet har vert mange nedturer dette året, men også en del opptrurer. Så til syvende og sist vil jeg takke alle vennene som har støtt meg gjennom dette og alle år tidligere! Jeg er utrolig heldig som har sånne herlige venner. Jeg hadde seriøst ikke klart meg uten dere! Håper alle vil følge meg videre gjennom årene. Sier heller aldri neitakk til å få nye venner! Nå er det snart et nytt år med nye muligheter. Starten på noe nytt. 


Sara kom inn vinduet mitt kl. 22 på kvelden med godteri til meg fordi jeg var deppa. Søøta!♥

Meg og Karoline ♥

Meg og Toril i sommer ♥

2012, Let's not fuck it up..

Har du hatt et fint år?
Hva synes du om bildene? 

FOTO: DID YOU?..


// foto av meg //

likte du bildet?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits