JEG TRENGER DEG


Du er så utrolig herlig! Er så sinnsykt glad for at du er min. Du betyr ubeskrivelig mye♥ Vi har grått sammen, ledd sammen, spydd sammen(æsj), sovet sammen.. you name it. elsker deg♥NEW IN


topp - BIKBOK

smykke - BIKBOK

Var i sentrum en tur i dag sammen med Hanna og Toril, og så var det 50% på bikbok, så da slo jeg til. Nå sitter jeg hos Hanna og burde egentlig følge med på filmen.. snakkes!

Hva synes du om innkjøpene?

JULAFTEN 2012
tok sykt få bilder i år, ingen som ble spesielt bra heller. jaja. Hadde vertfall en kjempe koselig kveld sammen med familien og med maassse god mat.

hadde du en fin julaften?

SNOWBOARD SESSION


Meg og min lillebrorEr så sykt klar for en ny snowboard sesong nå! wææ.

Hva synes du om bildene?

NEST SISTE DAG PÅ JOBB
I morgen er siste dagen min på jobb. Er egentlig veldig glad for det, så jeg endelig får en pause. Men jeg må nok søke ny jobb ut i nyeåret. Bena mine er helt utslitt etter dagens 7 timers lange arbeidsdag. Så nå sitter jeg i sofaen sammen med Karoline og Julie og ser på one direction live.

Hva synes du om bildene?

NEW DRESS


Fikk kjolen for ca 1 uke siden. Denne kommer jeg til å bruke på julaften og til nyttår. Kjolen er helt enkel og svart, må nesten innrømme jeg angrer litt på at jeg ikke tok eg annen farge.. jaja. Bestilte vertfall  kjolen fra Bubbleroom.no

likte du den?

FØRJULSTIDEN

Hei dere!
Nå nærmer det seg jul med stormskritt. Jeg er endelig ferdig med alle julegavene og nå går all tiden min til skole og jobb. Jobber etter skolen hver dag denne uka utenom torsdag. Og så jobber  jeg i helga da. På Torsdag arrangeres det et stort juleball her i byen. Er fortsatt usikker på om jeg skal eller ikke. 


Gleder meg til jul da!


 

JULELYS


Henrik sov hos meg natt til i dag, det var kjempe koselig. I kveld har jeg vært en liten tur hos bestemor sammen med familien.  Denne uka blir det mye jobbing, og på tirsdag tenkte jeg å få unna de siste julegavene, og så skal jeg synge i studio sammen med Helene. 

Likte du bildene?

DAGENS INNKJØP


genser - Cubus

topp - Carlings

løsnegler - nille // mascara - Lindex // shampoo - vita

hva synes du ?

HEY GIRLS


Skoledagen i dag har bare vært utrolig chill. Har hatt mediefag hele dagen, og jeg har vært i skikkelig godt humør. Vi tok oss noen turer i studio inni mellom timeneog tok noen bilder. Fikk fri fra jobben i dag, så i kveld skal jeg tvi holde øynene oppe og lese til medieprøven jeg skal ha på Fredag. I morgen skal jeg være nisse i banken sammen med Toril og Ingeborg. Det eneste negative med volleyballen er dessa forbanna dugnadene. baahh...

Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits