ÅRETS JULEGAVER


Dette må være den beste julegaven på leenge! Studio mikrofon som jeg kan putte i dataen. Har ønsket meg en sånn i evigheter og var på nippe til å kjøpe den til meg selv før jul. Men mamma og pappa har fulgt med på ønskelisten min, woho! Nå skal jeg blir youtube kjendis dere. Tangle teezer og godteri fra lillebror, kontanter fra mange i slekta + en del på konto. 

Nydelige ørdeobber fra storebror 

Toalettveske og nike treningshansker fra Toril og shaker fra Helene

Herlig morgenkåpe fra Helene! 

Jeg er kjempe fornøygd med gavene jeg fikk i år. Men mest fornøygd er jeg fordi jeg har klart å glede andre i familien. Det er det julen handler om er det ikke? kjærelighet og glede? 
I dag har jeg vært på jobb i seks timer, så nå er jeg greit sliten. Det var sykt mye å gjør på jobb i dag og fullt av kunder som skulle bytte det de hadde fått til jul. Så nå har jeg fått i meg en god porsjon middag og ligger i sengen med morgenkåpen på ♥

Forresten så skulle jeg bare en liiten tur ut natt til i går, og endte med å miste iphonen min i badegulvet hos en kompis. Tenkte det gikk fint siden jeg har mistet den i gulvet sånn 100 ganger før. Men neida. Den nektet å skru seg på, alt ble bare svart. Så nå lever jeg med sony ericsson arc som jeg holder på å klikke på fordi den går så treigt. I tilleg har den ikke frontkamera så får ikke tatt selfies :( :( haha, neida (joda), men da fant jeg fort ut hva jeg skulle bruke pengene mine på hvertfall..

Fikk du noe av det du ønsket deg til jul?
 

JULAFTEN 2013


Måtte dokumentere den fine pakken jeg fikk fra Toril

Vi satt å pakket opp gaver i nærmere 3 timer..

Så rigga til fotostudio i stua med studioblitsene mine og hele pakka. Ble mange fine og mindre fine familie bilder. Her er vertfall meg, mamma, pappa og mine to brødre.

Kom i skikkelig julestemning når kakene kom på bordet og linus i svingen kom på skjermenKveldens antrekk var sånn kjole som alle har fra nelly.

Jeg har vertfall hatt en utrolig koselig kveld sammen med familien med god mat og mye pakker. Kan laget et eget innlegg om hva jeg fikk i morgen. Nå har jeg tatt på meg den fantastiske morgenkåpen jeg fikk av Helene og er klar for å ta kvelden. Håper alle har hattkjempe fin julaften, det har hvertfall jeg! Godnatt♥

Hvor feiret du jul i år? 

LILLE JULAFTEN
God kveld dere!
I dag har jeg vært på jobb og nå er jeg utrolig trøtt og sliten. Allerede i morgen er det julaften og jeg har ikke LITT julestemning engang. Føler det bare er lørdag med litt gaver vi skal opne i morgen. Utrolig trist at jeg ikke får den skikkelige jule-feelingen jeg vil ha! Men jeg gleder meg jo uansett til all den fantastiske maten og gleden sammen med familien. I år feirer vi jul hjemme sammen med farmor,farfar og tante.

Ellers så så jeg nettopp at spenst la ut et bilde på facebook der det stod at nå begynner de med de nye opningstidene sine, som er 05-24. Men så står det da at du må være 18 år for å få benytte deg av dette tilbudet. Nå ble julen ødelagt. Jeg vet hvertfall hvem som skal bytte treningssenter når årskortet mit er gått ut.. Ble seriøst dritskuffa og sint nå. 

Flere som gleder seg til i morgen?

JULEVASKEN ER UNNAGJORT

Hei!
Dagen i dag har jeg brukt på å rydde, vaske og shine hele rommet mitt. Må jo se litt skikkelig ut før jul. Nå har jeg tenkt meg ned til sentrum for å få unnagjort de aller siste julegavene. Kveldens planer er usikre, enten legger jeg meg tidlig, eller så stikker jeg ut eller på besøk til noen. Legger aldri planer for sånt, elsker å vere spontan!

Flere som har gjort unna julevasken?

JULEFERIE

ENDELIG er det JULEFERIEEE! Herregud så herlig. Har desverre ikke hatt tid til å blogge den siste uka fordi vi har hatt så utrolig mye skolearbeid, jeg har jobbet, trent osv. Men nå skal jeg prøve å bli flinkere å opppdatere dere! I går var det juleball i byen, så da tok jeg turen ut sammen med noen herlige folk. Det var en kjempekoselig kveld, men kjente jeg var litt sent i sengs i dag tidlig på skolen ja. Men nå er det ferie og endelig tid til å hvile. Jeg har nettopp vert på jobb og venter på pizzaen som står i ovnen skal bli ferdig. Fikk også lønn i dag, så da måtte jeg bare kjøpe en liten julegave til meg selv:


Better bodies tights fra storm 700.-

og så bare et  "jut do it" bilde.JULEFERIE COUNTDOWN

God kveld!
Dagen i dag har jeg tilbrakt på jobb. Det var utrolig mye folk i sentrum i dag, så jeg hadde noe å gjøre så og si hele tiden. Jeg synes det er så koselig rundt juletider når vi har koselige samtaler med kunden og står å pakker inn gavene de kjøper med julemusikk i bakgrunnen. I morgen er det siste mandagen før juleferie! Gleder meg så sykt til å få en pause fra skolen.Håper uken går fortfortfort!LØRDAG

God kveld!
I dag har jeg hatt en utrolig travel men gøy dag på jobb. I kveld har jeg ingen andre planer enn å slappe av. I morgen er det søndasopent i byen, så da skal je gogså jobebe.Lurte forresten også kanskje på å prøve å lage en ny sangvideo! Har jo ikke oppdatert youtuben min på et år. Men som vanlig må jeg nok spille inn samme sang 100 ganger før det blir noe bra. Så ny sangvideo kan vi heller snakkes om til neste år! ehe..Ha en fin kveld alle sammen!
 

DAGENS OUTFIT
Hei dere!
Nå sitter jeg på skolen og  leser til medieprøven vi skal ha om en liten time.  Gikk rett utenfor klasserommet for å ta litt outfit bilder. I dag har jeg på meg: bukse fra bikbok, genser fra bikbok, smykke fra HM, armeband fra gina, klokke fra cmyk og skoene husker jeg ikke hvor er fra. Nå er jeg egentlig bare sykt klar til å ta helg, så kommer ikke til å gjøre noe fornuftig de neste timene. Vant også forresten dagens kalendergave på skolen, hvor jeg fikk søte julelys som jeg nå har hengt over skjermene til alle som sitter rundt meg. Fikk litt julestemning nå ja :-)  God helg alle sammen!

Hva synes du om dagens antrekk? 

ROOM DETAILS


Noen bilder fra rommet mitt.
I dag har jeg gjort 38 oppgave i samfunnsfag, og så smått begynt å lese på de 70 sidene vi må lese til Fredagens prøve. Jeg er også ferdig med bokdesign, infografikk og refleksjonsnotat som skal leveres i morgen. puuhh.. Sykt mye skole greier for tiden med andre ord, og lite blogging. Gleder meg bare til denne uken er over. Tiden har gått sykt fort den siste månden, nå er det bare neste uke igjen på skolen så er det juleferie!

Hva synes du om rommet mitt?

TRENINGSBOOSTElsker virkelig sånne treningsbilder med tekst. Det er så sinnsykt motiverende! Har lyst å bare løpe til senteret og ta noen tunge løft, men nå må jeg ta kvelden.. godnatt!♥

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013
hits